Velkommen til Candeno

Hvad er Candeno?

Erhvervsakademi Aarhus ønsker, at du får den bedste start på din praktik- og jobsøgning. Derfor tilbyder vi dig adgang til Candenos platform. Her kan du få inspiration til din praktik- og jobsøgning, hjælp til at skabe dit eget skarpe CV med adskillige layout-muligheder samt hjælp til at skrive målrettede og motiverede ansøgninger.

Derudover har du via platformen adgang til Erhvervsakademiets Job- og praktikportal, så du kan søge på relevante praktik- og jobopslag, samtidig med du arbejder med dine jobsøgningsmaterialer.

Sidst men ikke mindst har du, via Candenos platform, også mulighed for at få online sparring og feedback på din praktik- og jobsøgning 365 dage om året (læs mere nedenfor).

Du har adgang til Candenos platform som studerende og desuden 90 dage efter, at du har afsluttet din uddannelse. I perioden 17. juli til 8. august, kan du få hjælp til at genaktivere din profil ved at skrive til os på vores live chat, der har åbent alle hverdage fra 9.00 til 17.00. Skal du have assistance uden for dette tidsrum, kan du skrive til support@candeno.com.

God fornøjelse!

office workers

Interaktiv CV- og ansøgningsbygger

I vores interaktive CV- og ansøgningsbygger kan du som studerende på EAAA nemt udforme det ansøgningsmateriale, der skal sikre dig en virkelig fed praktikplads eller et fedt studie- eller fuldtidsjob.

Feedback 365 dage om året

Som bruger af Candeno kan du få feedback på det materiale, du har udarbejdet i Candeno, alle årets dage, og med en svartid inden for 24 timer. Feedbacken gives af Candenos interne kommunikationseksperter, der varetager mere end 5.000 feedbackanmodninger årligt. Derudover tilbydes en svartid på maksimalt 5 minutter på Candenos live chat, hvor du kan få hjælp af Candenos kompetente medarbejdere alle hverdage fra 9.00-17.00. Her kan du fx stille spørgsmål vedr. brugen af Candeno, men også spørgsmål som vedrører din jobsøgning.

feedback feature

Kom igang med Candeno