Persondatapolitik

Persondatapolitikken beskriver, hvordan Candeno indsamler, opbevarer og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for de personoplysninger, som vi indsamler via www.candeno.com, samt for de oplysninger, du afgiver til os, når du kontakter os på chat, telefon eller mail.

Vi behandler og indsamler dine oplysninger for at kunne opfylde vores aftaler. Behandlingen sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens artikel 6 litra b.

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger er:

Candeno ApS
Vestergade 5, 3. tv, 8000 Aarhus C
CVR: 39633914
Att.: CEO, Matias Bøgvad Appel


Indsamling af personoplysninger

Når du opretter dig på www.candeno.com indsamler vi dit navn, din mailadresse, dit valgte password samt betalingsoplysninger.

Disse oplysninger har vi brug for, for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os, samt for at kunne administrere en efterfølgende henvendelse fra dig. Din e-mail indsamler vi for at kunne sende dig en kvittering, ordrebekræftelse samt tilgang til nyt kodeord, hvis du har glemt det. Dit kodeord opbevares i krypteret form. Når du betaler for dit produkt, registrerer vores betalingsleverandør dit navn og dine kortdata. Disse oplysninger anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale samt til evt. efterforskning af svindel med betalingskort.

Dine ordreoplysninger bruger vi også til at kunne opfylde vores forpligtelser iht. bogføringsloven. Ifølge bogføringsloven har vi pligt til at opbevare disse informationer i minimum 5 år.

Herudover modtager vi personoplysninger fra dig, når du indtaster oplysningerne til dit CV. Vi bruger ikke disse oplysninger ud over i forbindelse med personlig hjælp til dig, men oplysningerne ligger på vores servere, så længe du er bruger af vores system. Når du stopper dit abonnement, slettes oplysningerne efter 6 måneder. Du må ikke indtaste personfølsomme oplysninger i dit CV – herunder f.eks. cpr.nr., personfølsomme oplysninger om sygdomshistorik eller lignende.


Cookies

Når du besøger www.candeno.com, indsamler vi også oplysninger om dig og din brug af vores site. Vi registrerer, hvilke søgetermer du indtaster, din IP-adresse samt informationer om hvilke undersider du har besøgt og hvor længe. Desuden indsamler vi tekniske informationer om din browsertype, dit styresystem mv. Dette sker med henblik på at kunne optimere vores site samt for at kunne foretage målrettet markedsføring, når du besøger vores site. Nogle af disse oplysninger er desuden nødvendige for at kunne udnytte alle funktioner. Vi benytter cookies til indsamling af disse data – se mere om cookies her.


Nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi dit navn og din e-mail. Vi behandler dine oplysninger med henblik på markedsføring, og anvender de indsamlede personoplysninger aktivt til at sende dig mere relevant og målrettet information og markedsføring. Din købs- og besøgshistorik på www.candeno.com vil bl.a. blive anvendt til at informere dig om andre produkter samt give dig mulighed for at lave genkøb ud fra dine tidligere køb eller besøg.  Formålet er at kunne administrere og levere de ydelser og fordele, der passer til dig, samt at varetage vores interesse i at kunne sende nyhedsbreve og anden målrettet markedsføring.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, og afmelde vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeldelseslinket i bunden af det nyhedsbrev, som du har modtaget, eller ved at sende os en mail på data@candeno.com.

 

Databehandlere

De personoplysninger, du afgiver til os, betragtes som fortrolige og behandles med største forsigtighed. Vi videregiver persondata til udvalgte samarbejdspartnere jævnfør nedenfor. Vores samarbejdspartnere behandler eller anvender oplysninger under fortrolighed og efter ordre fra os. De må aldrig benytte data til andet formål, end det som vi har givet dem.

Vi overlader således data til samarbejdspartnere, som forestår hosting af servere samt til samarbejdspartnere i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev, forbedring af vores site, markedsføring samt til kommunikation via mail, chat og sociale medier. Tilsvarende registreres dine betalingsoplysninger ved vores betalingsleverandør.

Dine personoplysninger videregives på ingen måde til andre end vores samarbejdspartnere, medmindre der er tale om særlige omstændigheder, f.eks. krav om udlevering af data fra en dansk myndighed iht. dansk lovgivning eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Videregives dine oplysninger i forbindelse med virksomhedsændringer, vil det ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Nedenfor kan du se eksempler på samarbejdspartnere, der behandler data på vegne af os:

– Digital Ocean (hosting)

– Stripe (betalingssystem)

– Mailchimp (nyhedsbreve)

– Google (statistik og markedsføring)

– Facebook (statistik og markedsføring)

– LinkedIn (statistik og markedsføring)

– Instagram (statistik og markedsføring)

– Intercom (chat)

 

Flere af disse samarbejdspartnere er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret via databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Kopier af certificeringerne findes her:

Mailchimp – klik her
Google LLC – klik her
Facebook – klik her
LinkedIn – klik her (link findes)
Instagram – klik her (link findes)

 

Dine rettigheder

I henhold til persondataforordningen har du en række rettigheder. Rettighederne er som følger:


Ret til indsigt

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som Candeno behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og/eller immaterielle rettigheder.


Ret til berigtigelse

Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, som Candeno har registreret om dig.


Tilbagekaldelse af samtykke

Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre Candeno efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du sende en anmodning til data@candeno.com

Candeno vender tilbage med et svar indenfor en måned efter modtagelsen af din anmodning. Hvis anmodningen er kompliceret, kan svarfristen dog blive forlænget med yderligere to måneder.

Candeno vil altid informere dig, hvis det forventes, at svarfristen er længere end 1 måned. Du gøres samtidig opmærksom på, at Candeno, af sikkerhedsmæssige hensyn, skal være i stand til at verificere din identitet, før din anmodning kan behandles. Candeno kan i den forbindelse for eksempel bede om at få tilsendt en kopi af dit kørekort eller dit pas.


Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller klager til Candenos behandling af personoplysninger kan du henvende dig skriftligt eller elektronisk til:

Candeno ApS
Vestergade 5, 3. tv
8000 Aarhus C
E-mailadresse: data@candeno.com

Medfører dette ikke en afklaring, kan en eventuel klage herefter rettes til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk (mail) eller +45 33 19 32 00 (telefon).

Eventuelle ændringer af persondatapolitikken meddeles ved offentliggørelse af nye vilkår og betingelser på www.candeno.com

Du kan se datoen for sidste revision af politikken nedenfor.

Februar 2020.

 

Cookies

www.candeno.com anvender cookies med det formal at tilpasse og forbedre vores indhold og funktioner. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (læs her hvordan) og undlade at bruge vores site.

Ved fortsat at bruge www.candeno.com accepterer du brugen af cookies. Læs mere om vores brug af cookies herunder.


Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil/datafil som sitet gemmer på din computer, tablet eller smartphone, når du besøger sitet. En cookie er ikke et program, men en passiv fil. En cookie bruges til at holde styr på, hvad der sker under dit besøg på sitet og for at kunne genkende din computer ved senere besøg.


Formålet med cookies

Cookies kan inddeles i følgende forskellige kategorier:

Session cookies er nødvendige for at holde en forbindelse mellem din computer og vores webside. De bruges f.eks. i forbindelse aktiviteter på siden. Session cookies slettes igen, når du lukker din browser.

Persistent cookies gemmes på din computer og bruges til at huske et valg, du har foretaget. Eksempelvis hjælper denne form for cookies websiden med at huske dine indtastede oplysninger og valgte indstillinger, når du besøger websiden igen i fremtiden. Dette resulterer i en hurtigere og mere bekvem adgang, da du f.eks. ikke behøver at logge ind igen.

Performance cookies bruges til at forbedre websiden og driften af denne samt til at indsamle data, vi kan bruge i markedsføringsmæssige sammenhænge. Disse cookies hjælper os med at forstå, hvordan brugerne interagerer med vores webside ved at indsamle og rapportere informationer anonymt til brug i statistik. F.eks. bruges disse cookies til optælling af antallet af besøgende, til at se en liste over interne søgninger og til at vise, hvilke undersider brugerne oftest besøger.

Nogen af disse cookies er genereret af vores webside og kan kun ses af os. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger. Dette er f.eks. brugerens IP-adresse, som kun bruges i forbindelse med svindel med f.eks. betalingskort.

Andre performance cookies stammer fra Google Analytics, Facebook og LinkedIn.

Google Analytics: Denne cookie indsamler data om din adfærd (trafikdata, herunder din IP-adresse) på vores webside. Disse data bruges til vores statistik i Google Analytics og i forbindelse med vores markedsføring med Google Ads.

Bemærk, at vi har aktiveret Google Signals. Dette gør, at Google Analytics sammenholder besøgsoplysningerne, der er indsamlet på vores site med Google-oplysninger fra brugere med Google-konti, der er logget ind og har givet samtykke til annoncetilpasning. Disse Google-oplysninger kan f.eks. være din søgehistorik, din YouTube-historik og data fra andre websider, der bruger Google Signals. Du kan slette dine Google-data via Min aktivitet.

Data genereret af Google Analytics sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Facebook: Denne cookie indsamler data om din adfærd på vores site og sammenholder det med din profil på Facebook og/eller Instagram (som ejes af Facebook), hvis du er logget ind på din Facebook-konto samtidig med du besøger vores webside. Disse informationer hjælper os med at optimere vores markedsføring på Facebook og Instagram. Vi har kun adgang til en fuldt anonymiseret statistik og kan ikke henføre data til den enkelte bruger.

LinkedIn: Fungerer på samme måde som Facebook.


Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Du kan altid blokere for cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af hvilken browser du anvender. Vælger du at blokere for cookies, skal du være opmærksom på, at der er mange af websidens funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at websiden kan huske de valg, du foretager.

Cookies, du tidligere har accepteret, kan til enhver tid slettes fra din computer. Dette kan du gøre i din computers internetindstillinger. Fremgangsmåden afhænger af, hvilken browser du anvender. Få hjælp til at slette eller blokere cookies her.

Februar 2020