Er du Candenos næste After Sales Manager?

Brænder du for at skabe relationer og mersalg, og er du interesseret i at arbejde i et innovativt og arbejdsomt team? Så kunne en stilling som After Sales Manager hos Candeno måske være noget for dig. 

Om stillingen 🧐

Hos Candeno har vi sat os den mission, at jobsøgningsprocessen skal være så nem og overskuelig som mulig. Siden 2020 har vi ageret holdkammerat til de job- og uddannelsessøgende. 

Uden at lyde som en Jem & Fix-reklame, så har vi sparet de timelange workshops i et svedigt konferencecenter væk for at samle alt inden for jobsøgningen på én platform. På platformen findes CV- og ansøgningsbyggere, webinarer, jobdatabase, jobmodul, inspirationsunivers, vores helt nye kursusmodul samt meget, meget mere. 

Det er netop denne platform, som du skal introducere vores samarbejdspartnere for samt igangsætte et 12 uger langt implementeringsforløb. Det bliver din opgave at løbe de ekstra kilometer for kunder og kolleger.

Vi forventer måske en del, men vi giver også meget igen! 👇

Vi brænder virkelig for vores sag, hvilket afspejler sig i den daglige gang på kontoret. Det sociale aspekt fylder en hel del i vores virksomhed. Vi anser os alle som fodsoldater, og i den kontekst er der ingen, der er over virksomheden. Det er også af den grund, at vi føler, at vi har de bedst mulige rammer for at skabe den bedst mulige præstationsevne blandt vores medarbejdere. Med i pakken får du samtidig en plads på et kontor, hvor underholdningen kun er en spytklat væk. Sæt highscores i Space Invader på vores retro arkademaskine og nyd en tur i havet, inden du bagefter får varmen i saunaen 👾

 

 

Løn og ansættelse 💰

Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor vi løbende holder samtaler. Vi sørger for gode muligheder for intern udvikling samt en lønpakke, der svarer til dine kvalifikationer. Ydermere tilbyder Candeno en sundhedsforsikring som en del af din kontrakt, mens vi også afholder en del sociale medarbejderarrangementer. Så skynd dig at send ansøgningen afsted, hvis du vil med til vores reception med fadølsanlæg, god mad og underholdning i slutningen af august.

Ansøgning 📩

Du bedes sende din ansøgning dit CV til Head of Sales, Mads Blom på email mads@candeno.com. Skulle du have spørgsmål til stillingen, kan Mads ligeledes kontaktes på førnævnte mail samt telefon +45 31 10 11 51.