Velkommen til Candeno

Hvad er Candeno?

Candeno er din digitale praktik- og jobsøgningsportal som studerende på VIA. Candeno er et værktøj, der hjælper dig med at lave praktik- og jobsøgningsmateriale, der hjælper dig med at lande din drømmeposition. Med feedback 365 dage om året samt svartider på vores live chat på maksimalt 5 minutter, er du aldrig alene i din praktik- og jobsøgning.

office workers

Interaktiv CV- og ansøgningsbygger

I vores interaktive CV- og ansøgningsbygger kan du som studerende på VIA nemt udforme det ansøgningsmateriale, der skal sikre dig en virkelig fed praktikplads eller et fedt studie- eller fuldtidsjob.

Feedback 365 dage om året

Vi fungerer som din digitale sparringspartner i din tid som studerende på VIA. Du kan få feedback på det materiale, du har udarbejdet i Candeno, alle årets dage, og vi lover et svar inden for 24 timer.

Derudover tilbyder vi en svartid på maksimalt 5 minutter på vores live chat, hvor du kan få hjælp af vores kompetente medarbejdere alle hverdage fra 9.00-17.00.

Live chat åben alle hverdage

Vi er der for dig på under 5 minutter!

clock icon

09:00 - 17:00 alle hverdage

livechat

Inspirationsuniverset gør dig klogere

I vores inspirationsunivers finder du et væld af forskellige videoer og artikler, der kan guide dig igennem de forskellige skridt, du går igennem i din praktik- og jobsøgning. Som et plus kan du tilgå inspirationsuniverset fra din smartphone.

Lær mere om inspirationsunivers
feedback feature

Kom igang med Candeno