Hvad kan vi tilbyde jer?

I Candeno giver vi de studerende et værktøj, der kan være deres sparringspartner i forbindelse med praktik- og jobsøgning. Vi ved, at I har travlt, og vil hjertens gerne hjælpe, så de studerende lander praktikpladser samt jobs efter endt uddannelse.

danish flag

  office workers office workers
  Hør fra vores samarbejdspartnere

  Hvem har vi hjulpet allerede?

  Det kan måske være svært at forestille sig, hvordan et samarbejde med Candeno kan tage sig ud. Derfor har vi gjort livet lidt nemmere for jer ved at spørge en af vores gode samarbejdspartnere. Vi giver her gulvet til Louise Quinn fra IBA Kolding.

  Kom foran i køen til de eftertragtede jobs

  Målrettet content til studerende, der skal have første job

  Det kan være svært at skulle søge sit første fuldtidsjob som nyuddannet. For hvordan er det lige man skal beskrive sine kompetencer på en måde, så det findes interessant hos arbejdsgiverne? Den del hjælper vi med. I vores inspirationsunivers finder jeres studerende derfor artikler, der gør overgangen fra studie til jobverdenen lettere.

  Få svar på farten

  Hurtige svartider til studerende

  Med Candeno er hjælpen i vores live chat altid lige ved hånden. Vi lover en svartid på maksimalt fem minutter - og dette alle hverdage fra 9.00 til 17.00. Foruden dette kan man 365 dage om året få feedback på materiale udarbejdet i Candeno samt sparring om karrieremuligheder.

  Live chat åben alle hverdage

  Vi er der for dig på under 5 minutter!

  clock icon

  09:00 - 17:00 alle hverdage

  livechat
  Kurser

  Lav jeres egne digitale kurser

  Med vores LMS-system har I mulighed for at skabe jeres egne kurser. Vælg, hvilke elever, der skal se kurset, hvor mange, der skal kunne tilmelde sig og strukturer kurset med tekst-, fil- og videomoduler. De studerende kan efter oprettelse af et kursus anmode om at deltage på det, mens I også har mulighed for at tildele kurser til dem.

  Få en gennemgang af platformen

  Hvad så nu?

  Vi håber, at du kunne have lyst til at lære Candeno lidt bedre at kende. Derfor får du her muligheden for at skrive dig op til en 30 minutters gennemgang af platformen med en af vores kyndige medarbejdere.

  Når du skriver dig op, har du mulighed for at foreslå en dato under “Foreslå dato”. Vi glæder os til at høre fra dig.