Stik mig det gode job ellers slĂĄr jeg flikflak

Skrevet af: Amalie Brix

Skrevet d.
Blog
Jobsøgning

Virker det uoverskueligt?

Virker det uoverskueligt? Hos Candeno kan du få sparring 7 dage om ugen på vores livechat. Vi hjælper dig med at lande dit næste job.

Gid det var så simpelt at skrive en god ansøgning.

Googlesøgningen ’En god ansøgning” har omkring 5.390.000 søgninger. Det svarer til, at næsten hele det ganske danske land, har oplevet udfordringer med henblik på at skrive den gode  ansøgning, der kan sikre dem deres drømmejob.

Du er altså ikke alene. Og med god grund. At skrive en ansøgning, er for mange ikke en situation, de står i ofte. Så erfaring med selvsamme er derfor ofte begrænset. Dertil kan det være svært at gennemskue, hvad en ansøgning skal indeholde, hvis man skal score lige præcis dét job, der står øverst på ønskesedlen.

All I want for Christmas is…

Det er bare sådan, at med denne type ønskeseddel, får man ikke det ønskede job forærende som en julegave under træet. Det kræver hårdt arbejde at kreere en ansøgning, der kommer igennem nåleøjet hos den pågældende arbejdsgiver.

Vi har sågar givet vores bud på, hvordan du kan skrive den gode ansøgning.

Så hvordan skriver man en ansøgning, der kan gøre selv Aristoteles, Søren Kierkegaard eller sågar H.C. Andersen misundelige? Det gør man ikke.

NĂĄr 1+1 giver nyt job

Det handler om at skrive en ansøgning, der afspejler lige præcis dig og som er målrettet den specifikke arbejdsgiver, du ønsker at slå din folder ved fremtidigt. Og lige præcis dét er der ikke noget facit til, selvom en god guide kan give dig nogle brugbare redskaber. Ej heller er der nogen standardiserede ansøgninger, der er passende i alle kontekster.

Konklusion: Det er svært at lave den ansøgning, hvor du virkelig sælger dig selv og fejer benene væk under din potentielt kommende arbejdsgiver og som vipper alle andre kandidater af pinden – også selvom du har søgt nettet tyndt for udførlige guides til, hvordan man skriver den perfekte ansøgning.

Selvom der ikke findes et facit på dig+ansøgning=job, så findes der godt håndarbejde og forberedelse. Og begge dele kan vi hjælpe dig med, hvis du synes, at denne ansøgningsjungle er uoverskuelig.

Med den rette faglighed sikrer vi os, at de kompetencer, der gør dig den perfekte kandidat til stillingen, skinner igennem i din ansøgning. Vi er eksperter i at skrive en tekster, der passer netop til det stillingsopslag, som har indtaget førstepladsen på din ønskeliste samtidig med, at den stemmer overens med din personlighed, og det du ønsker, at teksten skal afspejle. For det er essentielt, at teksten repræsenterer lige præcis dig og ikke Aristoteles, Søren Kierkegaard eller H.C. Andersen.

Hop med pĂĄ toget

Det handler om at finde frem til kernen af, hvad du kan tilbyde din fremtidige arbejdsgiver. Og vi stopper ikke før, du er tilfreds.

Vil du med på denne rejse gennem ansøgningsjunglen? Så hop med på toget, så agerer vi navigatør på rejsen. Vi tør godt love dig, at vi bringer dig sikkert igennem og hen til din rette destination.