Gode CV eksempler - Læs om dem her

Vil du gerne skrive en god jobansøgning men mangler konkrete CV eksempler, så du kan komme i gang? Så se med her!

Opret gratis konto

Se CV eksempler til din jobansøgning

Som jobsøgende kan det være svært at finde ud af, hvordan man skal gribe processen an.

Hos Candeno vil vi gerne gøre jobsøgningen til en god og nem oplevelse. Derfor har vi udviklet en platform, hvor du nemt kan lave CV og ansøgninger, der målretter sig den stilling, du gerne vil søge.

Som jobsøgende er det svært at finde gode CV eksempler på ansøgninger, fordi de alle er standardansøgninger, der ikke passer til din uddannelse og dine kompetencer. Heldigvis, behøver det ikke længere være så svært. Du kan se vores CV eksempler hvis du opretter en gratis profil.

Basen er pĂĄ plads

Alle vores eksempler og skabeloner er bygget op ud fra den samme model. Det giver dig et godt udgangspunkt for at skrive den perfekte ansøgning. Du får samtidig mulighed for at finde inspiration i nogle ansøgninger, der virker.

CV eksemplerne har alt det vigtigste pĂĄ plads.

  • Layout
  • Struktur

Du bare skal tilpasse skabelonen til stillingen og dine egenskaber. Alle skabelonerne er baseret på EFU-modellen, der er en god måde at sætte din ansøgning op, fordi den giver et klart og nemt overblik over, hvad du kan tilbyde virksomheden. EFU står for Erfaring, Fordele og Udbytte og er en simpel og ligetil måde for dig at gennemgå hvad du kan. 

Sæt din ansøgning op i tre hovedafsnit, hvor du gennemgår dine faglige og personlige kompetencer i første afsnit. I andet afsnit skriver du, hvilke fordele dine egenskaber giver og til sidst skriver du et afsnit om, hvordan dine fordele kan skabe et udbytte for arbejdsgiveren. Så har du en ansøgning!

Skal du have mere hjælp til dit?

Hvis du mangler input til din ansøgning, sĂĄ kan du altid fĂĄ hjælp i vores chat, og hvis du gerne vil have hjælp til skriveprocessen, sidder en af vores skribenter ogsĂĄ klar til at hjælpe dig! Savner du inspiration til hvordan en CV skabelon skal se ud – sĂĄ kan du læse med her.

"Gør som +5500 andre danskere og tilmeld dig vores platform for at komme i betragtning til drømmejobbet!"
Opret dig gratis nu!

Gør som 5000+ danskere og prøv Danmarks bedste jobsøgningsplatform – find effektivt og hurtigt drømmejobbet.

Dine fordele

FĂĄ et CV der skiller sig ud

  • Tekstforfatning og korrekturlæsning.
  • Profesionelle grafiske design der virker
  • Professionel rĂĄdgivning fra 09:00 - 20:00 alle hverdage
  • Mulighed for at fĂĄ din egen personlige skribent gennem forløbet
  • Kom hurtigt i dit drømmejob
Få adgang første 7 dage til platformen for kun 0 kr./md. Herefter 195 kr./md. Opret gratis profil