Er du Candenos næste Sales Specialist?

Brænder du for det relationelle projektsalg, går du altid efter guldet og vil du med på en spændende vækstrejse. Så er du måske den vi leder efter til stillingen som Sales Specialist!

Kort om os

Candeno vil være den førende digitale markedsplads, hvor vi matcher job- og uddannelsessøgende med virksomheder og uddannelsesinstitutioner. For at indfri vores ambitioner, har vi brug for en Sales Specialist med base på vores HQ i Aarhus C. Er det dig?

 

 

Dine arbejdsopgaver:

Du vil som udgangspunkt blive tilknyttet vores produkt, Candeno Job, hvor du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores Business Manager. Du vil få ansvaret for omkring 25 af vores eksisterende kunder. Udover disse vil du være en nøgleaktør i at udvide kundeporteføljen. 

 

Vi forventer, at du griber mulighederne, når de opstår – lige fra at at finde leads, gribe telefonen, afholde givende løsningsorienterede kundemøder – til at lukke salget. Du vil herefter være dine kunders naturlige sparringspartner, når virksomhedens løsninger skal videreudvikles. Du vil blive inddraget i virksomhedens interne udviklingsprocesser. Det er vigtigt for os at understrege, at der er tale om relationelle projektsalg.

Dine kvalifikationer

Du er en skarp kommunikator, der har let ved at skabe relationer på alle niveauer i en organisation, såvel hos kunden som internt

Du motiveres af at arbejde med potentielle kunder på et strategisk niveau

Du er energisk og læringsorienteret, fuld af drive, og trives i et kreativt, udviklingsorienteret salgsteam, der forstår vigtigheden af at skabe gode resultater

Du er en teamplayer. Du formår at bygge spillet op, lægge den målgivende aflevering og hamre bolden i kassen - alt efter hvad giver det bedste samlede resultat

Det er en fordel, hvis du har erfaring med B2B og B2G-projektsalg inden for SaaS-produkter

Lidt om virksomheden

Candeno er et digitalt karriereværktøj til jobcentre, a-kasser, uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Brugerne på Candenos platform kommer fra de mere end 65 offentlige kunder og samarbejdspartnere, som er kommet til siden virksomheden blev etableret i 2020. Vi er gået fra fire founders til 42 medarbejdere på få år, og glæder os til at tage imod endnu flere kollegaer. Vi er en performancedrevet virksomhed, hvor de enkelte medarbejdere spiller en afgørende rolle for vores succes. Vi har vores daglige gang på vores HQ i hjertet af Aarhus.

Vores mission er enkel: Candeno hjælper job- og uddannelsessøgende med at tage det næste skridt i deres karriere. Vi stræber efter at forenkle det komplicerede jobmarked og dertilhørende processer, og efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Vi tilbyder

Et selvstændigt job i en professionel og vækstorienteret virksomhed, hvor der aldrig er langt fra tanke til handling, og hvor det bobler af entusiasme og arbejdsglæde. Vi arbejder målrettet, men husker også at fejre vores succeser – både sammmen i salgsteamet – men også på tværs af organisationen.

 

Herudover tilbyder vi:

– Gode muligheder for intern udvikling
– Muligheden for at blive en del af en scaleup virksomhed, der er på en spændende vækstrejse
– En lønpakke, der matcher dine kvalifikationer
– En god frokostordning
– Fredagsbar og andre fede sociale tiltag
– Gode kontorfaciliteter i hjertet af Aarhus (Vi går benhårdt efter at være Aarhus’ fedeste arbejdsplads i 2023

Interesseret?

Vores People & Culture Manager, Maria Wieborg, sidder klar til at besvare dine spørgsmål på enten tlf.: 31 40 45 81 eller mail: mw@candeno.com

 

Ønsker du at søge jobbet, så skynd dig at send din motiverede ansøgning til mw@candeno.com.

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Forventet opstart: 31. marts 2023