People and Culture Manager

Trives du i en alsidig hverdag, hvor du vil få en central rolle i virksomheden med mange forskelligartede hands on opgaver indenfor HR? Vil du være med til at udvikle og projektlede vores HR-aktiviteter, så vi sikrer effektiv rekruttering og onboarding, styrker vores fastholdelse og sikrer medarbejderudvikling – dette og lidt mere til med øje for vores overordnede forretningsmål?

 

Så er det måske dig, vi leder efter som vores nye People and Culture Manager til Candeno

Om rollen

Du vil få en nøglerolle i udviklingen af organisationen i tæt samarbejde med ledelsen i Candeno. Du vil være ledelsens rådgiver og sparringspartner med hensyn til HR-tiltag, personalejuridiske spørgsmål og personaleledelse. Vi er en performancedrevet virksomhed, hvor de rigtige medarbejdere spiller en afgørende rolle for vores succes. Du vil derfor først og fremmest være med til at rekruttere, fastholde og udvikle vores team, men også varetage hands on ad hoc-opgaver i den daglige arbejdsgang på kontoret, hjælp til debitorstyring og bogføring mm.

Stillingen vil i høj grad indeholde opgaver, hvor du bliver bindeled og strukturerende kraft, og det er derfor vigtigt, at du trives med nye og varierende opgaver af administrativ karakter, hvor ingen opgave er for lille eller for stor.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

Rekruttering og/eller understøttelse af rekrutteringsprocessen

Udvikling, koordinering og afholdelse af onboarding-aktiviteter

Lønadministration og rådgivning af ledelsen i personalemæssige forhold, herunder løn- og ansættelsesforhold

Besvare generelle henvendelser fra medarbejdere og ledere

Agere tillidsrepræsentant

Stå for medarbejdertilfredshedsundersøgelser og opfølgning

Udarbejde personalepolitikker og retningslinjer samt vedligeholde eksisterende

Varetage forskellige employee branding-aktiviteter, der synliggør Candeno som en attraktiv arbejdsplads

Ad hoc-opgaver f.eks. events, implementering af koncepter, procesoptimeringer, office manager m.m.

Håndtering af Candenos e-boks

Håndtering af bogholderi

Indkøb af udstyr til nye medarbejdere og div. inventar

Håndtering af forsikring i virksomheden

Vores ideelle kandidat

Vi forestiller os, at du har en relevant HR-uddannelse og minimum et par års erfaring fra en lignende rolle. Det er en fordel, hvis du har været ansat i en SaaS-startup. Det er vigtigt, at du har en faglig stolthed på HR-området.

Da du får en stor berøringsflade i organisationen, er det helt naturligt for dig at opbygge relationer. Det er afgørende, at du har stærke menneskelige kompetencer og udstråler høj troværdighed og pålidelighed.

Du besidder et stort drive, da du kommer til at være inde over en lang række opgaver, som du sikrer fremdrift på. Du trives derfor også med selvstændigt ansvar.

Du bringer gerne en stærk forretningsforståelse, som giver dig et godt blik for, hvordan du kan understøtte den videre udvikling af organisationen. Du har derfor en proaktiv tilgang og har stort fokus på, hvordan HR kan bidrage bedst muligt til at nå organisationens mål.

Du bringer en stærk administrativ og koordinerende sans til løsningen af driftsopgaver. Du har generelt en hands on tilgang.

Du skal desuden kunne gebærde dig på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Hvad får du?

Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi sørger for gode muligheder for intern udvikling samt en lønpakke, der svarer til dine kvalifikationer. Ydermere tilbyder Candeno en sundhedsforsikring, som en del af din kontrakt, frokostordning i kantinen, fri te/kaffe, fredagsbar samt en hel del sociale medarbejderarrangementer. Ej at forglemme, får du oven i hatten en flok energifyldte, innovative og passionerede kolleger, der glæder sig til at tage godt imod dig!

Om Candeno

Candeno er et digitalt karriereværktøj til jobcentre, a-kasser og uddannelsesinstitutioner. Siden 2020 har Candeno ageret holdkammerat til den jobsøgende og er siden da vokset fra en foundergruppe på 4 til nu 27 medarbejdere, som har daglig arbejdsgang på kontoret i Aarhus C. Vores brugere på Candenos platform stammer i dag fra 50+ offentlige kunder.

 

Candenos ansatte stræber alle efter udvikling og får i den forbindelse meget frihed til at gøre tingene på deres måde. Vi er derfor også lykkedes med at skabe en helt unik kultur med højt til loftet, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Noget af det, som særligt binder os sammen, er vores skyhøje ambitioner, flade hierarki og familiefølelse.

Vil du med på rejsen?

Send os dit CV + ansøgning og eventuelt en video til Matias Bøgvad, Direktør: matias@candeno.com

Vi behandler alle ansøgninger med fuld diskretion.

 

Praktisk Information

– Tiltrædelse 1. maj

– Vi afholder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rigtige kandidat

– Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Aarhus Ø, Mariane Thomsens Gade 4B 1,1

– Hvis du har spørgsmål, så tag endelig fat i direktør Matias Bøgvad på + 45 42 48 90 09