Partners » Thorleif Gotved

Partner

Thorleif Gotved

På kurset med Thorleif Gotved vil brugerne blive bedre til at bruge LinkedIn som jobsøgningsværktøj. Når brugeren er færdig med dette kursus, står vedkommende ikke alene med en mere gennemarbejdet LinkedIn-profil, men også med et større netværk og viden om, hvordan man tiltrækker opmærksomhed på LinkedIn - eksempelvis via indlæg.

number
Udbytte

Brug LinkedIn til at finde dit næste job

På de 14 dage vil kurset hjælpe brugeren med at kunne fordybe sig i alt indenfor LinkedIn. Kurset giver brugeren den fornødne viden til at kunne få en professionel LinkedIn-profil, så vedkommende kan finde sit næste job - eller måske være heldig at blive fundet af sin kommende arbejdsgiver. Der bliver givet konkrete værktøjer, der skal give en indsigt i, hvordan diverse profiler fremstår på LinkedIn og samtidig hjælper brugeren til at finde ud af, hvordan han eller hun bliver gjort mere søgbar for sin næste arbejdsgiver.

Thorleif har mere end 10 års erfaring med rådgivning i LinkedIn, og er en af de førende eksperter på området. Med et kursus i LinkedIn med Thorleif, giver du din bruger muligheden for at udnytte platformens fulde potentiale.

number
Fokus på læring

Det lærer brugerne på forløbet

fokus line fokus icon

Netværk

fokus line fokus icon

LinkedIn

fokus line fokus icon

Strategiplanlægning

fokus line fokus icon

Kommunikation

number
Feedback

Det siger andre kursister

quotes

Man kan altid blive skarpere. For mit vedkommende foregik det på appen LinkedIn. I de sidste 14 dage har jeg fulgt et online kursus i anvendelsen af LinkedIn, og det er foregået via en super dygtig instruktør, nemlig Thorleif Gotved og firmaet Candeno. Trods min ok indsigt i LinkedIn og dets muligheder i forvejen, så var der rigtig meget læring at hente og forløbet får min varmeste anbefaling. Nemt, overskueligt og i et professionelt digitalt miljø - tak, Thorleif.

quotes

Kenneth - kursist hos Thorleif Gotved

quotes

Jeg har fået en udfordring. Jeg deltager netop nu på et LinkedIn-kursus og skal skrive et indlæg. Jeg har været 33 år på den samme arbejdsplads, inden jeg blev fyret i forbindelse med en sparerunde. I 10 måneder har jeg afleveret to ansøgninger om ugen uden at komme til samtale. Hvad har jeg bidraget med? Jeg bryder mig ikke om at skrive om mig selv, men nu er jeg kommet i gang. Jeg har taget det første skridt, og det føles egentlig meget rart”, skriver Erik Larsen i et opslag på LinkedIn, der har fået 823 reaktioner og 88 kommentarer.

quotes

Erik - kursist hos Thorleif Gotved

Mere inspiration

Læs om vores andre kursusafholdere

Vi samarbejder med en række af kursusafholdere. Vil du læse om andre af vores kursusafholdere, så finder du et udpluk nedenfor.

Hør om mulighederne

Vi vil med glæde fortælle mere om Candeno og jeres muligheder i forhold til et muligt samarbejde, samt hvordan vi kan forbedre jeres situation. Skriv jer op til en uforpligtende samtale.

FOR BRUGERE

Livechat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne!

clock icon

09:00 - 17:00 alle hverdage

livechat arrow

    person