Partners » SEEKNSPEAK

Partner

SEEKNSPEAK

På kurset med SEEKNSPEAK lærer brugerne at få et nyt perspektiv på jobsøgningsverdenen. Her lærer brugerne at bruge et videoCV til at imponere deres fremtidige arbejdsgiver.

number
Udbytte

Land drømmejobbet med et videoCV

Med et kursus med SEEKNSPEAK i bagagen, vil brugeren være i stand til at skille sig ud fra mængden med et videoCV og dermed give den fremtidige arbejdsgiver et bedre indblik i vedkommendes personlighed og kompetencer. Gennem det to uger lange kursus sørger SEEKNSPEAK for inspiration, øvelser, tips & tricks samt guides til, hvordan brugerne let kan få lavet et autentisk videoCV og aktivt bruge det i jobsøgningsprocessen.

Det er på ingen måde et krav at være vant foran et kamera. Det eneste, der skal bruges, er en telefon, som kan optage video, og så tager SEEKNSPEAK brugeren igennem resten.

SEEKNSPEAK er et digitalt HR mediebureau, hvis vision er at gøre formidlingen mellem virksomheder og kandidater endnu mere transparent. Med dette videoCV-kursus er tanken at gøre formidlingen mere spændende og levende ved hjælp af visuelle virkemidler.

number
Digitalisering af læring

Det lærer brugerne på forløbet

fokus line fokus icon

Kommunikation

fokus line fokus icon

Netværk

fokus line fokus icon

Personlig branding

fokus line fokus icon

Aktiv jobsøgning

number
Feedback

Det siger andre kursister

quotes

Det var faktisk ikke så svært at lave, da jeg først kom i gang. En super proces at blive helt skarp på, hvad der giver mig energi, hvad jeg står for og hvad jeg leder efter i mit næste karriereskridt. Mit video CV har virkelig åbnet mange døre for mig allerede - og giver adgang til endnu flere samtaler.

quotes

Anders - kursist hos SEEKNSPEAK

quotes

Den respons jeg fik på mit video CV var helt overvældende. Med 2 konkrete møder, 3 anbefalinger, 100 profilbesøg og 2.500 views på blot 24 timer, er det det hele værd!

quotes

Søren - kursist hos SEEKNSPEAK

Mere inspiration

Læs om vores andre kursusafholdere

Vi samarbejder med en række af kursusafholdere. Vil du læse om andre af vores kursusafholdere, så finder du et udpluk nedenfor.

Hør om mulighederne

Vi vil med glæde fortælle mere om Candeno og jeres muligheder i forhold til et muligt samarbejde, samt hvordan vi kan forbedre jeres situation. Skriv jer op til en uforpligtende samtale.

FOR BRUGERE

Livechat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne!

clock icon

09:00 - 17:00 alle hverdage

livechat arrow

    person