Partners » Schultz

Schultz

Schultz

Samarbejdet med Schultz skal skabe en glidende integration mellem Candenos platform og Schultz Fasit. Med dette samarbejde bliver Candenos platform blandt andet optimeret ved, at borgerens CV kan overføres direkte til Candeno. Samarbejdet skal være til fordel for brugeren og jobcentret.

number
Samarbejdet

Om samarbejdet

Samarbejdet mellem Candeno og Schultz Fasit er det perfekte match, da begge virksomheder deler visionen om at udvikle og effektivisere beskæftigelsesindsatsen. Med en integration mellem Schultz Fasit og Candenos løsninger, vil det blandt andet være muligt for Schultz Fasit-brugeren at få sit CV overført direkte til Candenos platform, samtidig med, at jobcentret nemt får adgang til informationer om borgerens jobsøgning.

number
Schultz

Hvad er Schultz?

Schultz Fasit er et fagsystem udviklet til at understøtte samtlige arbejdsgange på jobcentret. Dette fagsystem har til formål at udvikle beskæftigelsesindsatsen effektivt og intelligent, samt skabe rammerne for en tidlig, tværgående indsats for den ledige. Derudover, bestræber Schultz sig efter at udvikle sig i takt med kundernes behov og muligheden for at gøre brug af ny teknologi og intelligente løsninger.

number
Et nøglesamarbejde

Udtalelser fra nøgle aktører

quotes

Candeno er blevet et stærk leverandør, som vi er glade for at samarbejde med det formål at styrke beskæftigelsesindsatsen. Vores mål er at være med til at skabe et veletableret og værdibaseret økosystem af partnere, hvor vi spiller hinanden stærkere. Det gør i sidste ende, at vi kan tilbyde vores kunder en endnu bedre løsning og dermed endnu bedre forudsætninger for at hjælpe ledige i arbejde

quotes

Bjarne Houtved, Salgsdirektør, Job og Velfærd (Schultz)

quotes

Det er vigtigt for os at have åbne snitflader til andre leverandører, så vi på den måde kan skabe det bedst mulige produkt for brugerne. Samarbejdet med Schultz om deres fagsystem Fasit sikrer et endnu smidigere flow og en større gennemsigtighed for medarbejderne i jobcentrene, så de undgår at skulle orientere sig i alt for mange systemer i løbet af en travl hverdag

quotes

Marc Lykke, Lead Business Developer (Candeno)

Hør om mulighederne

Vi vil med glæde fortælle mere om Candeno og jeres muligheder i forhold til et muligt samarbejde, samt hvordan vi kan forbedre jeres situation. Skriv jer op til en uforpligtende samtale.

FOR BRUGERE

Livechat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne!

clock icon

09:00 - 17:00 alle hverdage

livechat arrow

    person