Partners » Ricki Nielsen

Partner

Ricki Nielsen

På kurset med Ricki Nielsen vil brugerne få værktøjer til at tackle jobsøgningsverdenen. Her lærer de eksempelvis at afkode et stillingsopslag, hvordan man laver et målrettet CV samt en fremadrettet ansøgning, hvordan man fintuner sin LinkedIn-profil og meget mere.

number
Udbytte

Jobsøgning fra A-Z: Stillingsopslaget, ansøgning, CV, LinkedIn og meget mere

På de 28 dage vil kurset hjælpe brugeren med at fordybe sig i alt inden for jobsøgningsverdenen. Her lærer brugeren om, hvordan andre har haft succes med deres jobsøgning, hvad markedet efterspørger af en jobsøgende, og hvordan jobsøgningen ses gennem øjnene på en rekrutteringsperson.

Brugeren lærer blandt andet at afkode et stillingsopslag, at skrive en fremadrettet ansøgning og et målrettet CV, hvordan du kan netværke dig til et job, og hvordan du skal gebærde dig til en jobsamtale.

Ricki har mere end 10 års erfaring som selvstændig karrierespecialist, workshop facilitator og coach, mens han blandt andet også har arbejdet som karrierekonsulent hos DJØF, hvor han vejledte forbundets jobsøgende medlemmer. Ricki har ligeledes samlet et væld af succeshistorier indenfor jobsøgningsområdet, og de konklusioner, der blev draget ud fra disse, agerer grundsten for dette kursus.

number
Fokus på læring

Det lærer brugerne på forløbet

fokus line fokus icon

Stillingsopslaget

fokus line fokus icon

CV og ansøgning

fokus line fokus icon

Netværk

fokus line fokus icon

Jobsamtalen

number
Feedback

Det siger andre kursister

quotes

Gå hjem og udarbejd fem konkrete forslag til noget, du kan gøre for dem lige nu og her, hvis de ansætter dig. Det var Rickis råd til mig før en forestående jobsamtale. Jeg fulgte Rickis råd - og fik jobbet med den begrundelse, at jeg med mine fem konkrete forslag havde taget direktøren med storm og viftet de andre kandidater af banen

quotes

Tanja H. - Kursist hos Ricki Nielsen

quotes

JEG FIK JOBBET! Det krævede kun én ansøgning og én samtale efter kurset - efter 11 måneders ledighed. De ringede for en halv time siden og sagde, at de sprang samtale nummer to over - de ville nemlig gerne have mig. Der var 111 ansøgere og fem til samtale. Jeg vil anbefale kurset til alle!

quotes

Sophie E. - Kursist hos Ricki Nielsen

Mere inspiration

Læs om vores andre kursusafholdere

Vi samarbejder med en række af kursusafholdere. Vil du læse om andre af vores kursusafholdere, så finder du et udpluk nedenfor.

Hør om mulighederne

Vi vil med glæde fortælle mere om Candeno og jeres muligheder i forhold til et muligt samarbejde, samt hvordan vi kan forbedre jeres situation. Skriv jer op til en uforpligtende samtale.

FOR BRUGERE

Livechat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne!

clock icon

09:00 - 17:00 alle hverdage

livechat arrow

    person