Partners » KMD

Partner

KMD

Vores samarbejde med KMD er bygget op omkring KMD Momentum. Samarbejdet sørger for, at vores brugere slipper for dobbeltarbejde, når de skal importere deres CV fra Jobnet ind i Candeno - og omvendt.

number
Samarbejdet

Om samarbejdet

Med integrationen mellem Candeno og fagsystemet KMD Momentum, undgår brugerne på Candenos platform unødigt tastearbejde. Alt info fra deres CV i Jobnet bliver nemlig automatisk integreret ind i Candeno. Dermed skal brugeren ikke taste ind igen, når de skal lave deres nye CV'er og ansøgninger.

Ydermere kan jobkonsulenter se alle Candenos CV’er i Momentum, når jeres brugere skal præsenteres på bedste vis for potentielle nye arbejdsgivere.

number
KMD Momentum

Hvad er KMD Momentum?

KMD Momentum er en jobcenterløsning, der hjælper jobcentrets medarbejdere ved at understøtte alle aspekter af deres arbejde. Dette inkluderer blandt andet sagsbehandling af borgerne såvel som samarbejdet med virksomheder. Kort fortalt, så er KMD Momentums primære formål at sørge for, at jobcentrene får de bedste vilkår for at kunne skabe en målrettet beskæftigelsesindsats.

number
Et nøglesamarbejde

Udtalelser fra nøgleaktører

quotes

For at imødekomme markedsbehovet skal vi i stigende grad indgå strategiske partnerskaber med virksomheder, der kan forbedre vores fagsystemer med nichefunktionalitet. Det er den proces, vi har taget hul på med lanceringen af de første partnerløsninger på KMD Momentum-platformen

quotes

Søren Ladefoged, Business Line Director i KMD

quotes

At samarbejde med KMD omkring integration til fagsystemet Momentum giver god mening for Candeno. Det betyder, at vi kan skabe bedre brugeroplevelser for både vores brugere, men også for jobrådgiverne i kommunerne. Med integrationen kan vi veksle data, hvilket mindsker dobbeltregistrering

quotes

Matias Bøgvad, Direktør og Co-founder hos Candeno

Hør om mulighederne

Vi vil med glæde fortælle mere om Candeno og jeres muligheder i forhold til et muligt samarbejde, samt hvordan vi kan forbedre jeres situation. Skriv jer op til en uforpligtende samtale.

FOR BRUGERE

Livechat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne!

clock icon

09:00 - 17:00 alle hverdage

livechat arrow

    person