Partners » indsats

Partner

indsats

indsats har mange års erfaring fra rekrutteringsbranchen, og denne erfaring kommer nu til udtryk i form af en stor forståelse for virksomhedernes ønsker og krav til en kandidat. Ud fra dette skaber indsats individuelle og skræddersyede forløb, der fokuserer den enkelte kandidats kompetencer og ressourcer.

number
Samarbejdet

Om samarbejdet

indsats er en dygtig og professionel samarbejdspartner, og er vigtig i forbindelse med vores udvidelse af Candeno Læring. indsats er blandt landets bedste anden aktører til at skabe job til borgere på offentlig overførselsindkomst og har stor viden om alle elementer indenfor beskæftigelsessektoren.

number
indsats

Hvad er indsats?

Hos indsats handler alt om job og jobskabelse. Mindsettet i indsats er derfor altid ”jobbet i centrum”. indsats har mere end 5 års erfaring i anden aktør branchen og har, i kraft af at de hvert år hjælper mange tusinder af borgere tilbage i job, en kæmpe viden om det at vende tilbage til arbejdsmarkedet.

number
Et nøglesamarbejde

Udtalelser fra nøgleaktører

quotes

Vi rigtig glade for at have indgået et strategisk samarbejde med Candeno. I indsats ønsker vi at hjælpe så mange som overhovedet muligt tilbage i arbejde, og via Candeno Læring har vi mulighed for at hjælpe endnu flere

quotes

Kim Georg Brynningsen, Adm. direktør hos indsats

quotes

Vi er virkelig tilfredse med vores samarbejde med indsats. Vi kan som virksomhed ikke insistere på at gøre alting selv. Vores brugere får langt bedre løsninger, når de kan vælge fra en større og brede produkthylde, og her er Indsats en oplagt partner, der leverer indhold af høj kvalitet.

quotes

Matias Bøgvad, Direktør og Co-founder hos Candeno

Hør om mulighederne

Vi vil med glæde fortælle mere om Candeno og jeres muligheder i forhold til et muligt samarbejde, samt hvordan vi kan forbedre jeres situation. Skriv jer op til en uforpligtende samtale.

FOR BRUGERE

Livechat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne!

clock icon

09:00 - 17:00 alle hverdage

livechat arrow

    person