Partners » Edora

Partner

Edora

Vores samarbejde med Edora giver mulighed for, at den ledige, allerede inden første samtale på jobcentret, kan bruge Candenos platform til at lave CV og ansøgninger. Dette samarbejde danner grundlaget for, at den ledige kan gøre en tidlig indsats i jobsøgningen, og derved være bedre klædt på til første samtale på jobcentret.

number
Samarbejdet

Om samarbejdet

Samarbejdet mellem Edora og Candeno skaber rammerne for en mere glidende brugerrejse, hvor borgeren får mulighed for at gøre en tidlig indsats i jobsøgningen. Når borgeren booker første samtale ved jobcentret, vil der kort efter ligge en besked i indbakken om, at det nu er muligt at bruge Candenos platform. Det er helt frivilligt om borgeren har lyst til at gøre brug af Candenos platform inden første samtale. Dog gavner det både borger og jobkonsulent, at borgeren har haft mulighed for at reflektere over kompetencer og erfaringer, inden samtalen.

number
Edora

Hvad er Edora?

Edora er en virksomhed, der har stor erfaring med at udvikle IT-løsninger til det offentlige Danmark. De specialiserer sig i booking, digital selvbetjening, ressourcestyring og systemintegration. Edora har blandt andet udviklet WFP systemet, der bruges når der bliver booket samtaler på jobcentret - Det er dette system der Edora og Candeno skal samarbejde omkring.

number
Et nøglesamarbejde

Udtalelser fra nøgleaktører

quotes

Samarbejdet mellem Candeno & Edora, der er bygget op omkring Candenos integration til WFP, giver glimrende mening. Begge virksomheder tror på åbenhed og samarbejde på kryds og tværs, og med integrationen til WFP gives nyledige en fremrykket indsats, hvor borgerne kan begynde på Candeno allerede inden borgerens første samtale på jobcentret.

quotes

Lasse Just, Salgschef hos Edora

quotes

Samarbejdet med Edora skaber et fantastisk grundlag for, at borgeren kan gøre en tidlig indsats i jøbsøgningen. Det er en måde hvorpå tiden inden borgeren skal til samtale, bliver fuldt udnyttet. I denne tid får borgeren nemlig denne oplagte mulighed for at gøre brug af Candenos platform til at lave CV og ansøgninger, og måske endda begynde jobsøgningen. På den måde har vi altså en borger, der er rigtig godt klædt på til første samtale på jobcentret.

quotes

Christian Toft, Digital Forretningsudvikler hos Candeno

Hør om mulighederne

Vi vil med glæde fortælle mere om Candeno og jeres muligheder i forhold til et muligt samarbejde, samt hvordan vi kan forbedre jeres situation. Skriv jer op til en uforpligtende samtale.

FOR BRUGERE

Livechat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne!

clock icon

09:00 - 17:00 alle hverdage

livechat arrow

    person