Partners » CompanYoung

Partner

CompanYoung

Vores samarbejde med CompanYoung er bygget op omkring vores ungeplatform - et område, hvor CompanYoung er en af landets førende eksperter.

number
Samarbejdet

Om samarbejdet

CompanYoung har været en vigtig samt dygtig holdkammerat, når vi har skulle bygge Candeno Ung. CompanYoung er blandt landets skarpeste, hvad angår rådgivning og sparring med unge i forbindelse med deres uddannelsesvalg, hvorfor deres viden om uddannelsessystemet, uddannelser, fremtidsmuligheder mv. danner grundlag for den inspiration og rådgivning, der ydes for de unge tilknyttet Candeno. Eksempelvis møder de unge CompanYoungs dygtige rådgivere på live chatten og i inspirationsuniverset finder de et hav af personligt udarbejdede videoer og artikler med uddannelsesrettet viden.

number
CompanYoung

Om CompanYoung

CompanYoung er en full-service virksomhed, der hjælper henholdsvis virksomheder, uddannelsesinstitutioner og brancheorganisationer med at tiltrække og rekruttere unge. Deres kompetencer og erfaringer spænder bredt, men alt de laver er med afsæt i deres unikke viden omkring unge. En unik viden, der er opbygget gennem mere end 10 års erfaring

number
Et nøglesamarbejde

Udtalelser fra nøgleaktører

quotes

Det er et spændende - og ikke mindst super relevant - samarbejde, vi har indgået med Candeno. For det første er de en virkelig fed virksomhed med et godt produkt, men vigtigst af alt giver samarbejdet os mulighed for at hjælpe endnu flere unge med at træffe det helt rette uddannelsesvalg

quotes

Kevin Rebsdorf, direktør i CompanYoung

quotes

Samarbejdet med CompanYoung giver absolut mening for os, da de, ligesom vi, har en mission om at hjælpe mennesker på vej i deres karriere. De har en bredtfavnende viden om unge og uddannelse, som i kombination med vores viden om jobsøgning, kan sikre vores unge brugere en fagligt stærk og meningsfyldt hjælp, hvad end man er ung på vej i uddannelse eller ung på vej i job.

quotes

Vlada Axelsen, Head of CX & Insights, Candeno

Hør om mulighederne

Vi vil med glæde fortælle mere om Candeno og jeres muligheder i forhold til et muligt samarbejde, samt hvordan vi kan forbedre jeres situation. Skriv jer op til en uforpligtende samtale.

FOR BRUGERE

Livechat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne!

clock icon

09:00 - 17:00 alle hverdage

livechat arrow

    person