Er du Candenos nye studentermedhjælper til CX-afdelingen?

Brænder du for at gøre en forskel og hjælpe mennesker i job? Er du en skarp kommunikator? Er du god til at tilpasse din kommunikationsstil efter behov, og forstår du at levere en femstjernet kundeservice? Så er det måske dig, vi søger.

 

Hos Candeno er vi en eksponentielt voksende virksomhed, der hver dag brænder for at gøre verden nemmere og mere digital for jobsøgende. Grundet den stigende efterspørgsel og vores ønske om fortsat at levere den bedste service, søger vi nye hænder. Derfor søger vi dig til at bidrage til vores fortsatte vækst i vores Customer Experience-afdeling.

Om stillingen 🧐

Candeno er Danmarks førende online karriereværktøj ⚒️  Vi bestræber os dagligt på at gøre jobsøgning sjovere, nemmere og mere effektivt for både jobsøgende og jobcentre. Som vores næste studentermedhjælper vil du være med til at støtte vores CX-afdeling, som dagligt arbejder med vores brugere og deres jobsøgning, herunder feedback på CV- og ansøgningsmateriale, chatrådgivning om jobsøgning, teknisk support til vores platform – og meget mere. Der kan til tider også forekomme andre kommunikationsopgaver, hvor du f.eks. får muligheden for at udfolde dine kreative, skriftlige evner ved at skrive informativt indhold til vores platform.

 

Fælles for opgaverne er, at du skal have kommunikationsmæssig snilde, grammatisk flair og forstå at kommunikere med vores brede spektrum af brugere, som er jobsøgende. Du vil blive sat ind i det målrettede CV- og ansøgningsmateriale, vores software og dét at kommunikere med vores brugere.

 

Antallet af timer kan variere mellem 8 og 15 timer om ugen. Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra, men vi ser selvfølgelig gerne, at du bliver en del af vores kontor et par timer om ugen.

Som en del af Candenos voksende virksomhed kommer du til at beskæftige dig med følgende arbejdsopgaver:

Skriftlig feedback på CV og ansøgninger

Varetagelse af vores livechat, omfattet rådgivning om jobsøgning og teknisk support til platformen

Til tider øvrige kommunikationsopgaver

Vi har ikke specifikke krav til uddannelser, men vi ser dog gerne, at:

Du er i gang med en relevant kommunikationsfaglig uddannelse som Dansk/Engelsk/Kommunikation/Journalistik eller lignende. Det kan også være en mere forretningsrettet uddannelse indenfor erhvervsøkonomi, marketing eller virksomhedskommunikation

Du kan arbejde med egen PC

Du er en stærk formidler på dansk såvel som engelsk

Du har analytiske kompetencer i forhold til at forstå, hvad der efterspørges i et stillingsopslag

Du kan holde hovedet koldt i en hverdag, hvor der kan være fart på

Du er dygtig til at kommunikere med kunder og lytte til deres ønsker. Vores kunder er vores vigtigste værktøj, og det skal afspejle sig i det arbejde, vi laver

Med stillingen får du altså:

8-15 timers arbejde om ugen med fleksibilitet for travle studieperioder

En grundig oplæring i vores koncept samt arbejdet i CX-afdelingen

Et fast arbejdssted på et af Aarhus' lækreste kontorfælleskaber i Pakhusene på Aarhus Ø

Fleksibilitet for at arbejde hjemmefra

En fast timeløn på 130 kroner i timen

Et passioneret arbejdsmiljø

Flere sociale arrangementer årligt

En arbejdsplads i rivende udvikling, hvor du får et stort ansvar med vores jobsøgende brugere

Vi forventer måske en del, men vi giver også meget igen! 👇

Vi brænder virkelig for vores sag, hvilket afspejler sig i den daglige gang på kontoret. Det sociale aspekt fylder en hel del i vores virksomhed. Vi anser os alle som fodsoldater, og i den kontekst er der ingen, der er over virksomheden. Det er også af den grund, at vi føler, at vi har de bedst mulige rammer for at skabe den bedst mulige præstationsevne blandt vores medarbejdere. Med i pakken får du samtidig en plads på et kontor, hvor underholdningen kun er et spytklat væk. Sæt highscores i Space Invader på vores retro arkademaskine og nyd en tur i havet, inden du bagefter får varmen i saunaen.

 

Læs mere om os på vores hjemmeside: https://candeno.com/om-os/

 

Løn- og ansættelse 💰
Stillingen er en deltidsstilling. Tiltrædelse sker hurtigst muligt efter rette kandidat er fundet. Du vil få en fast timeløn på 130 kroner i timen.

Ansøgning 📩

Er du interesseret i ovenstående stilling, så send ansøgning og CV allerede i dag. Vi vil rigtig gerne finde den rigtige kandidat ASAP, og holder derfor løbende samtaler. Du bedes sende din ansøgning samt dit CV til Head of CX & Insights, Vlada Axelsen, til va@candeno.com.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan Vlada Axelsen ligeledes kontaktes på mail samt telefon +31 31 78 27.

 

Vi indsamler og behandler kun personoplysninger, når det er lovligt, og altid med størst mulig gennemsigtighed for den person, vi behandler oplysninger om. Vi er transparente om den behandling af personoplysninger, vi foretager, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Vi foretager kun behandling på baggrund af oplysninger i relation til ansættelse.