Er du Candenos næste Business Development Intern?

Hos Candeno søger vi en frisk praktikant med opstart i august eller september 2022. Som praktikant vil du primært komme til at arbejde med salg, marketing, kundepleje og markedsundersøgelser. Dog kan der hurtigt komme mere ansvar, fordi vi har travlt. Vi holder løbende samtaler, så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning afsted.

 

Du kommer til at samarbejde tæt med vores Business Development Manager, Helena, som har sit primære fokus på uddannelsesinstitutionerne. Det vil derfor også være her, dit primære fokus bliver. Helena står for meget af det direkte salg, og du vil derfor have ansvaret for det mere bagvedliggende. Du vil grundet vores virksomheds størrelse få en del ansvar fra første dag.

Kort om os

Candeno er en IT-software virksomhed stiftet i 2019, som sælger både til B2G og B2B. Vi er 27 ansatte på vores kontor på Aarhus Ø, og hos os er der fart på – både forretningsmæssigt, men også i hverdagen. Vi sætter stor pris på det sociale og at have det sjovt på kontoret, da vi mener, at det er den måde, vi skaber de bedste resultater på. Du kan derfor forvente et par tændte soundbokse, rigtig god stemning og en masse sociale arrangementer

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

E-mail marketing

Kundepleje

Deltagelse i messer

Ansvarlig for marketingmateriale

Markedsundersøgelser

Udarbejdelse af præsentationer

Ad-hoc

Krav til dig

Relevant uddannelse inden for salg og marketing

6 måneders praktikperiode

Frisk på en masse ansvar

En masse gå-på-mod

Hvad får du så ud af din tid hos Candeno?

Hos Candeno værner vi om vores praktikanter, og derfor tilbyder vi også en erkendtlighed på 3000 kr. månedligt og lækker frokost fra MIB. Grundet at vi er en voksende virksomhed, er der god mulighed for at lande et job efter endt praktikperiode.

 

 

Opstart vil være i august eller september, men kan planlægges efter dine ønsker.

 

Vil du høre mere om Candeno?

Du kan læse mere om os her: https://candeno.com/om-os/

Lyder ovenstående interessant?

Så send CV og ansøgning til Helena Due Langvad på hdl@candeno.com. Hvis du har spørgsmål, kan hun træffes på +45 31 14 20 06.

Vi glæder os til at høre fra dig!