KARRIERE

Job hos Candeno

Vi leder altid efter nye, idérige og kompetente medarbejdere til vores team. Bliv en del af en arbejdsplads med højt til loftet!

Udtalelser

Vores medarbejdere siger følgende

borger
quotesHverdagens opgaver synes for alvor som en smal sag, når man arbejder hos Candeno. Kulturen i virksomheden er fed, da alle kan grine sammen og samtidig virkelig knokle bagenden ud af bukserne, når det er det, der kræves. quotes
- Gustav, Communications Manager
borger
quotesCandeno er en arbejdsplads for mig, fordi jeg selv får lov at præge min daglige arbejdsgang og ikke mindst udviklingsmuligheder. Lige så vigtigt, har vi et stærkt internt fællesskab som gør, jeg går glædeligt på arbejde hver dag. quotes
- Vlada, Head of CX & Insight
borger
quotesCandeno er en fantastisk arbejdsplads, hvor jeg oplever, at der både er et fagligt og kulturelt match for mig. Der er virkelig plads til udvikling, og der er et agilt mindset, som sikrer, at man konstant lærer nye ting og har fingeren på pulsen. quotes
- Frederik, Design Lead
borger
quotesDet fede ved at arbejde ved Candeno er, at der er en meget uformel stemning og fladt hierarki i organisationen, samtidig med, at der laves meget seriøst og professionelt arbejde. Det flade hierarki giver god mulighed for at blive hørt, uden det drukner i bureaukrati. quotes
- Jeppe, Fullstack Developer
Arbejdsplads med en unik kultur

Fordele ved at arbejde hos Candeno

Hos Candeno har vi en dynamisk og unik kultur med højt til loftet. Vi tror på frihed under ansvar, som fungerer i vores virksomhed - god kommunikation, tillid til hinanden og tætte relationer.

benefit
Unik kultur
benefit
Udviklingsmuligheder
benefit
Frihed under ansvar
benefit
Sociale arrangementer
benefit
Fleksible arbejdstider
benefit
Firmaaktiviteter
Vi har altid fingeren på pulsen

Kontor i vibrerende erhvervsbyggeri

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads placeret i Pakhusene på Aarhus Ø, hvor du sågar får mulighed for at gøre brug af sauna, fitness, loungeområder samt bademuligheder. Vores kontor er levende, der er altid gang i den, og du har tilmed mulighed for at koble af med et spil Space Invaders på vores retro arkademaskine.

office
office
office
Vi leder altid efter nye talenter

Ledige stillinger

 • Are you interested in creating scalable software, writing clean and functional code as well as testing and fixing bugs and other coding issues, and does a company of 30+ energetic, innovative and passionate colleagues entice you in the slightest? Perhaps you're our new Full Stack Engineer!
  Læs mere
 • Brænder du for den gode salgsdialog, går du altid efter guldet og vil du med på en spændende vækstrejse? Så er du måske den vi leder efter til vores nyoprettede deltidsstilling som Sales Development Representative (SDR)!
  Læs mere
 • Candeno strives to be the leading digital marketplace, matching job seekers and students with companies. We are looking for a Scrum Master in a newly created position to become part of our ambitious development team and help us raise our level to new heights - is that you?
  Læs mere
 • Så er du måske den vi leder efter til stillingen som Business Manager med fokus på uddannelsesområdet! Candeno vil være den førende digitale markedsplads, hvor vi matcher job- og uddannelsessøgende med virksomheder og uddannelsesinstitutioner. For at indfri vores ambitioner, har vi brug for en Business Manager med base på vores HQ i Aarhus C. Er det dig?
  Læs mere
 • Haven't found the right job for you? We are a scale-up company and opportunities do arise. Why not send us your unsolicited application today? We can't wait to hear from you!
  Læs mere