KARRIERE

Job hos Candeno

Vi leder altid efter nye, idérige og kompetente medarbejdere til vores team. Bliv en del af en arbejdsplads med højt til loftet!

Udtalelser

Vores medarbejdere siger følgende

borger
quotesHverdagens opgaver synes for alvor som en smal sag, når man arbejder hos Candeno. Kulturen i virksomheden er fed, da alle kan grine sammen og samtidig virkelig knokle bagenden ud af bukserne, når det er det, der kræves. quotes
- Gustav, Communications Manager
borger
quotesCandeno er en arbejdsplads for mig, fordi jeg selv får lov at præge min daglige arbejdsgang og ikke mindst udviklingsmuligheder. Lige så vigtigt, har vi et stærkt internt fællesskab som gør, jeg går glædeligt på arbejde hver dag. quotes
- Vlada, Head of Insights & CX
borger
quotesCandeno er en fantastisk arbejdsplads, hvor jeg oplever, at der både er et fagligt og kulturelt match for mig. Der er virkelig plads til udvikling, og der er et agilt mindset, som sikrer, at man konstant lærer nye ting og har fingeren på pulsen. quotes
- Frederik, Design Lead
Arbejdsplads med en unik kultur

Fordele ved at arbejde hos Candeno

Hos Candeno har vi en dynamisk og unik kultur med højt til loftet. Vi tror på frihed under ansvar, som fungerer i vores virksomhed - god kommunikation, tillid til hinanden og tætte relationer.

benefit
Unik kultur
benefit
Udviklingsmuligheder
benefit
Frihed under ansvar
benefit
Sociale arrangementer
benefit
Fleksible arbejdstider
benefit
Firma aktiviteter
Vi har altid fingeren på pulsen

Kontor i vibrerende erhvervsbyggeri

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads placeret i Pakhusene på Aarhus Ø, hvor du sågar får mulighed for at gøre brug af sauna, fitness, loungeområder samt bademuligheder. Vores kontor er levende, der er altid gang i den, og du har tilmed mulighed for at koble af med et spil Space Invaders på vores retro arkademaskine.

office
office
office
office
Vi leder altid efter nye talenter

Ledige stillinger

  • Er du skarp i React, SCRUM og PHP, og vil du være en del af en voksende virksomhed, der arbejder for at gøre verden nemmere og mere digital for jobsøgende? Så er stillingen som Fullstack Developer hos Candeno måske noget for dig!
    Læs mere
  • Er du skarp i Laravel, PHP, API, MySQL, og vil du bidrage til at gøre verden nemmere og mere digital for jobsøgende? Så er fuldtidsstillingen som Backend Developer hos Candeno måske noget for dig!
    Læs mere