Hvad kan vi tilbyde jer?

Candeno er en målgruppespecifik platform, hvor indholdet på platformen tilpasses efter modtageren. På den måde sikrer vi en indsats, der passer til den enkelte borger.

danish flag

  jobcenter office workers
  Hør fra vores samarbejdspartnere

  Hvem har vi hjulpet allerede?

  Det kan måske være svært at forestille sig, hvordan et samarbejde med Candeno kan tage sig ud. Derfor har vi gjort livet lidt nemmere for jer ved at spørge et par af vores gode samarbejdspartnere. Vi giver her gulvet til Lamija Cømert-Hodzic fra Jobcenter Nyborg samt Helle Gammeltoft Flindt fra Jobcenter Kolding.

  Kursusforløb

  Digitale kurser målrettet målgrupper i jobcentret

  Gennem Candeno Læring får borgerne i jobcentret kurser, der er skræddersyet til de målgrupper, I visiterer ind til Candeno. Det smarte ved det hele er, at læringen nu kommer hjem i borgernes egne stuer - på deres egne præmisser.

  icon
  Jobcenter

  Jobcenter visiterer borgeren ind

  1

  icon
  Påbegynder kurset

  Borgeren opstarter kurset

  2

  icon
  Målgruppen er på kurset

  Borgeren deltager på kurset

  3

  icon
  Evaluering

  Efterfølgende evaluering af kurset

  4

  Slip for dobbeltarbejde

  Integrationer til fagsystemer og bookingløsninger

  Hos Candeno tror vi på, at stærke partnerløsninger på tværs af virksomheder og organisationer kan forbedre den brugeroplevelse, vi kan tilbyde på platformen. Med det in mente har vi sikret nedenstående integrationer, der gør det nemmere at være jobsøgende på vores platform.

  Importer Jobnet data

  DFDG

  Vi integrerer til DFDG, hvilket betyder, at borgeren nemt og enkelt kan importere data fra Jobnet CV’et ind på Candenos platform. Helt konkret mindsker vi dobbeltregistrering og sparer brugeren for dyrebar tid.

  Slut med dobbeltarbejde

  KMD Momentum

  Vi integrerer til Platformen KMD Momentum. Data kan flyde på tværs af Candeno og Momentum. Helt konkret kan data flyde ind i brugerens CV på Candeno ligesom ovenstående DFDG integration og CV’er kan ligeledes tilgås af jobkonsulenten direkte på borgerens sag i Momentum.

  Fremrykket indsats

  Workforce Planner

  Vi integrerer til Edoras bookingløsning WFP. Allerede inden første jobsamtale på jobcentret får borgeren mulighed for at oprette sig på Candeno og dermed optimere egne muligheder for at komme i job hurtigt. Mange jobcentre bruger løsningen som en fremrykket indsats.

  Automatisering

  Job AD

  Vi integrerer til Jobnets Job AD, som betyder, at vi kan hente alle jobs, der ligger inde på Jobnet.

  Platformen

  Målrettet og dynamisk platform til målgruppen i jobcentret

  Indholdet på vores platform ændrer sig efter den målgruppe, som man kobler den ledige på. Vælger man eksempelvis åbenlyst uddannelsesparate eller uddannelsesparate, vil brugeren blive tilknyttet vores Candeno Ung-univers. Universet har vi udarbejdet i tæt samarbejde med CompanYoung, der er landets skarpeste til rådgivning og sparring med unge i forbindelse med uddannelsesvalg.

  Læs mere om målgruppetilpasning på Candeno
  Få en gennemgang af platformen

  Hvad så nu?

  Vi håber, at du kunne have lyst til at lære Candeno lidt bedre at kende. Derfor får du her muligheden for at skrive dig op til en 30 minutters gennemgang af platformen med en af vores kyndige medarbejdere.

  Når du skriver dig op, har du mulighed for at foreslå en dato under “Foreslå dato”. Vi glæder os til at høre fra dig.