Handelsbetingelser

Her kan du læse vores handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Candeno A/S
Vestergade 5
8000 Aarhus C
CVR nr.: 39633914
E-mail: info@candeno.com

Aftalens omfang

Dette sæt vilkår er sammen med din ordrebekræftelse, det samlede grundlag for din aftale med Candeno.com.

Priser

Hos Candeno A/S tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Levering af tekstforfatning

Vi leverer, alle tekstforfatninger inden for 3 dage. Vi vil kontakte dig hvis vi ikke kan opfylde leveringstiden på 3 dage.

Reklamationer

Vi indgår altid en god dialog med dig, så du får det produkt du ønsker. Hvis teksten eller formuleringen ikke er som du ønsker, kan du tage kontakt. Vi afhjælper altid således du får et produkt du er glad for.

Medlemskab og prøveperiode

Dit medlemskab kan opsiges indenfor prøveperioden uden forudgående betaling. Du kan opsige under “kontoindstillinger” og “medlemskab”. Herefter vil dit medlemskab månedsvis blive opkrævet med månedsvis forudbetaling. Du kan opsige dit abonnement uden opsigelsesperiode. Opsiger du dit medlemskab vil dit medlemskab lukkes når betalingsperioden er afsluttet.

Når du vælger, at benytte dig af prøveperioden, forbeholder vi os retten til at opkræve dig for månedlige betaling efter 7 dage fra prøveperiodens opstart.

Ved køb af prøveperiode for anden gang vil du automatisk blive trukket for første måned. 

Opsigelse af abonnement

Dit abonnement løber månedsvis, og du vil blive trukket igen samme dag i næste måned, medmindre dit abonnement opsiges forinden.

Candeno.com har ret til at opsige abonnementsaftalen eller dele heraf med mindst 30 dages varsel, hvis Candeno.com ophører med at udbyde tjenesten

Valuta

Alle priser er angivet i DKK og inkluderer moms.

Hvornår trækker vi pengene?

Beløbet vil blive trukket ved køb af produktet. Du skal oplyse dit navn, adresse samt telefonnummer og mail, når du handler hos os.

Sikkerhed vedrørende kortoplysninger

Betaling sker via en sikker server hos Stripe. Oplysningerne om betalingskort som indtastes, bliver krypteret, og det betyder, at du og Stripe er de eneste der kan læse kortoplysningerne. Vi har kun tilgang til de sidste fire cifre af dit kort.

Fortrydelsesret ved køb af tekstforfatning

Varer der er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har anden tydeligt personligt præg er som udgangspunkt ikke omfattet af fortrydelsesretten. Vi giver dig dog ret til at gøre brug af fortrydelsesretten gælder indtil du har modtaget produktet. Det betyder, at du skal give os besked om din fortrydelse inden produktet er leveret til dig. Når du har modtaget produktet i sin helhed frafalder fortrydelsesretten.

Farver

Desværre er vi ikke i stand til at garantere, at farverne på produktet stemmer overens med en printet version af det pågældende produkt. Farverne kan variere fra en IT-enhed til en anden.

Tvister og klageadgang

Er du uenig med Candeno.com i forhold til kvaliteten af vores produkt, skal du kontakte Candeno’s kundeservice. Hvis du mener, at Candeno A/S ikke har afhjulpet dig i tilstrækkelig grad, har du mulighed for at indgive klage til Center for Klageløsning, hvis betingelserne for dette er opfyldt.  Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Mail: cfk@kfst.dk

Enhver tvist mellem vores virksomhed og vores kunde er reguleret af dansk ret.