Aftalens omfang

Dette sæt vilkår er sammen med din ordrebekræftelse, det samlede grundlag for din aftale med Candeno.com. Candeno.com er ejet og drevet af Candeno ApS med cvr. 39633914.

Levering af tekstforfatning

Vi bestræber os på at levere alle produkter inden for tre hverdage.

Reklamationer

Vi indgår altid en god dialog med kunden, så du får du et produkt, du kan føle dig tryg ved.

Medlemskab

Dit medlemskab kan opsiges kvit og frit indenfor prøveperioden under “kontoindstillinger” og “medlemskab”. Herefter kører dit medlemskab månedsvis og du betaler månedsvis forud. Opsiger du dit medlemskab vil du ikke modtage yderligere opkrævninger.

Ved køb af prøveperiode for anden gang vil du automatisk blive trukket for første måned. 

Valuta

Alle priser er angivet i DKK og inkluderer moms.

Hvornår trækker vi pengene?

Beløbet vil blive trukket ved køb af produktet. Du skal oplyse dit navn, adresse samt telefonnummer og mail, når du handler hos os. Betaling sker via en sikker server hos Stripe. Oplysningerne om betalingskort som indtastes, bliver krypteret, og det betyder, at du og Stripe er de eneste der kan læse kortoplysningerne. Vi har kun tilgang til de sidste fire cifre af dit kort.

Fortrydelsesret ved køb af tekstforfatning

Fortrydelsesretten gælder indtil du har modtaget produktet. Det vil sige, når du har videregivet din information og vi har returneret produktet i sin helhed. Såfremt du fortryder din bestilling, så skal du give os besked inden produktet er leveret.

Farver

Desværre er vi ikke i stand til at garantere, at farverne på produktet stemmer overens med en printet version af det pågældende produkt. Farverne kan variere fra en IT-enhed til en anden.

Opsigelse af abonnement

Dit abonnement løber månedsvis, og du vil blive trukket igen samme dag i næste måned, medmindre dit abonnement opsiges forinden.

Candeno.com har ret til at opsige abonnementsaftalen eller dele heraf med mindst 30 dages varsel, hvis Candeno.com ophører med at udbyde tjenesten.

Tvister og klageadgang

Er du uenig med Candeno.com i forhold til kvaliteten af vores produkt, skal du kontakte Candeno’s kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, har du mulighed for at indgive klage til Center for Klageløsning, hvis betingelserne for dette er opfyldt.  Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Mail: cfk@kfst.dk

Enhver tvist mellem vores virksomhed og vores kunde er reguleret af dansk ret.