Er du Candenos næste Fullstack Developer?

Er du skarp i React, SCRUM og PHP, og vil du være en del af en voksende virksomhed, der arbejder for at gøre verden nemmere og mere digital for jobsøgende? Så er stillingen som Fullstack Developer hos Candeno måske noget for dig!

Om stillingen

Candeno er Danmarks førende online karriereværktøj.  Vi har sat os den mission, at jobsøgningsprocessen skal være så nem og overskuelig som mulig, og vi har derfor siden 2020 ageret holdkammerat til de job- og uddannelsessøgende. Vi har samlet alt inden for jobsøgningen på én platform, som indeholder både CV- og ansøgningsbyggere, jobdatabase, jobmodul, inspirationsunivers, kursusmodul – og meget, meget mere.

Jobbet som Fullstack Developer indebærer blandt andet:

Udvikling af moduler, der bruges af alle Candeno-brugere

Continuous integration

SCRUM

Ad hoc opgaver

Bug fixing

Candeno Stack

Backend: PHP med Laravel framework

Frontend: React, TypeScript, Redux og SaSS

Server: Ubuntu m. Nginx

Docker container services

Vi ser meget gerne, at du:

Har et godt kendskab til TypeScript, SCRUM, PHP og React/Redux eller lignende frontend framework ligesom Vue

Har min. 2 års erfaring fra en lignende stilling

Er vant til at arbejde i teams

Det vil yderligere være en fordel, hvis du har kendskab til Laravel og MySQL

Som ansat i Candeno

Vi brænder virkelig for vores sag, hvilket afspejler sig i den daglige gang på kontoret. Vi anser os alle som fodsoldater – og dermed er der ingen, der er over virksomheden. Som ansat i Candeno bliver du en del af en arbejdsplads med en masse ambitiøse og innovative mennesker, hvor det sociale aspekt fylder en hel del.

Du kan læse mere om Candeno her: https://candeno.com/om-os/

 

 

What we offer

Løn- og ansættelse 💰

Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor vi løbende indkalder til samtaler. I din ansættelse vil du have gode muligheder for intern udvikling samt en lønpakke, der svarer til dine kvalifikationer. Ydermere tilbyder Candeno en sundhedsforsikring som en del af din kontrakt, samt frokostordning – herudover afholder vi også en del sociale medarbejderarrangementer.

Søg stillingen 📩

Lyder stillingen som noget for dig? Så send din ansøgning samt CV til CTO, Frederik Stenberg på frederik@candeno.com. I tilfælde af at du har nogle spørgsmål til stillingen, kan Frederik ligeledes kontaktes på førnævnte mail.

Vi indsamler og behandler kun personoplysninger, når det er lovligt, og altid med størst mulig gennemsigtighed for den person, vi behandler oplysninger om. Vi er transparente om den behandling af personoplysninger, vi foretager, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Vi foretager kun behandling på baggrund af oplysninger i relation til ansættelse.