Freelance stilling

Har du lyst til at arbejde innovativt og med en digital agenda indenfor beskæftigelsesområdet? Har du i den forbindelse viden om, erfaring med og et ønske om at arbejde med borgere, som har udfordringer udover ledighed? Måske en eller flere af målgrupperne: Aktivitetsparate over 30, Sygedagpenge, Jobafklaringsforløb, Ressourceforløb, Fleksjob?

 

Så er det måske dig vi søger til en rolle som freelancer, hvor du med stor fleksibilitet i dit arbejde vil få mulighed for at støtte nævnte målgrupper i deres vej mod beskæftigelse.

Om stillingen ????

Candeno er en digital karriereplatform til jobcentre, uddannelsesinstitutioner og a-kasser. Brugere tilknyttet Candeno får en personlig karriereplatform, hvor de kan få sparring 365 dage om året, optimere sit CV- og ansøgningsmateriale, strukturere sin jobsøgning og tilgå digitale læringsforløb, som matcher deres behov.

 

Det er vigtigt for os, at vores brugere får en fagligt stærk støtte og sparring, og at vores univers giver en personlig oplevelse, som matcher den enkeltes behov. Derfor har vi brug for dig, som har viden om – og gerne erfaring med – indsatser, der understøtter borgere med udfordringer udover ledighed, så deres vej til det ordinære arbejdsmarked lettes.

 

Denne viden, erfaring og indsigt vil være dit fundament for at nytænke og udvikle den støtte, som borgere tilknyttet Candeno kan modtage. Helt specifikt vil du udvikle, varetage og vedligeholde digitale læringsforløb. Emnerne og indholdet vil du være med til at definere, men de vil alle på en eller anden vis lede tilbage til udvikling/afklaring/arbejdsevne og vej mod ordinær beskæftigelse til de omtalte målgrupper.

Opsummeret søger vi dig som:

Gerne har en socialfaglig baggrund, hvor du f.eks. har arbejdet i jobcenter og har kendskab til eller erfaring med en eller flere af målgrupperne: Aktivitetsparate over 30, Sygedagpenge, Jobafklaringsforløb, Ressourceforløb, Fleksjob

Er god til at kommunikere og har gennemslagskraft i din tale

Er idérig og proaktiv i forhold til at skulle udvikle digitale læringsforlø

Har gode IT-kompetencer og måske er vant til at arbejde med læring og vejledning via video

Du får muligheden for:

At få en ny kunde i din portefølje med stor eksponering, da Candeno har 37 jobcentre og 7.000 aktive månedlige brugere på platformen

Som freelancer at arbejde remote med fleksible arbejdstider

At få et stort ansvar i forhold til opgaven – med sparring fra Candeno

At få konkret feedback på arbejdet fra både borgere og kunder

Ansættelsesforhold????

Aflønning aftales ved nærmere samtale.

Ansøgning ????

Ved nærmere interesse kontakt da Christian Wager på