Er du Candenos næste Finance Specialist?

Brænder du for tal, data og analyser? Går du altid efter guldet, og vil du med på en spændende vækstrejse? Så er du måske den vi leder efter til stillingen som Finance Specialist.

Kort om os

Candeno vil være den førende digitale markedsplads, hvor vi matcher job- og uddannelsessøgende med virksomheder og uddannelsesinstitutioner. For at indfri vores ambitioner, har vi brug for en Finance Specialist med base på vores HQ i Aarhus C. Er det dig?

 

Candeno er et digitalt karriereværktøj til jobcentre, a-kasser, uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Brugerne på Candenos platform kommer fra de mere end 65 offentlige kunder og samarbejdspartnere, som er kommet til siden virksomheden blev etableret i 2020. Vi er gået fra fire founders til 42 medarbejdere på få år, og glæder os til at tage imod endnu flere kollegaer. Vi er en performancedrevet virksomhed, hvor de enkelte medarbejdere spiller en afgørende rolle for vores succes. Vi har vores daglige gang på vores HQ i hjertet af Aarhus.

Vores mission er enkel: Candeno hjælper job- og uddannelsessøgende med at tage det næste skridt i deres karriere. Vi stræber efter at forenkle det komplicerede jobmarked og dertilhørende processer, og efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

 

Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, men samtidig også i tæt samspil med vores CEO samt vores BI & Finance Specialist. Du vil blive en vigtig medspiller i løbende at optimere de regnskabsmæssige systemer. Stillingen vil udvikle sig i takt med dine ambitioner og kvalifikationer.

Dine arbejdsopgaver

Balance-, resultats- og likviditetsbudgetter samt procesoptimering af disse

Omkostningsanalyser, f.eks. i forbindelse med go-to-market-strategier

Bestyrelsesrapportering

Regnskabsopgaver

Controlleropgaver

Compliance opgaver

Dine kvalifikationer

Du er grundig og struktureret, arbejder effektivt og har lyst til udfordringer

Du er energisk og læringsorienteret, fuld af drive, og trives i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling

Du er både selvstændig og initiativrig, men samtidig en stærk teamplayer, der i fællesskabet kan bidrage til virksomhedens optimering

Du trives både med faste rutineopgaver, udviklings- og optimeringsopgaver og med ad hoc-opgaver

Du elsker data, tal og analyser, og går til opgaverne med et kommercielt mindset

Det er en fordel, hvis du har erfaring med compliance opgaver

Din erhvervserfaring

Det er en fordel, hvis du kommer med en baggrund fra en af de økonomiske uddannelser: Cand. Merc, Cand. Oecon, Cand. Scient Oecon eller lignende. Det vil være en bonus, hvis du har haft et (studie)job, hvor du har stiftet bekendtskab med controller-/revisoropgaver og/eller tilsvarende. Måske kommer du direkte fra studiet. Måske har du et par års erhvervserfaring med i rygsækken. Det vigtigste for os er, at du er læringsorienteret og har et kæmpe drive.

Vi tilbyder

Et selvstændigt job i en professionel og vækstorienteret virksomhed, hvor der aldrig er langt fra tanke til handling, og hvor det bobler af entusiasme og arbejdsglæde. Vi arbejder målrettet, men husker også at fejre vores succeser på tværs af organisationen.

 

Herudover tilbyder vi:

– Gode muligheder for intern udvikling
– Muligheden for at blive en del af en scaleup virksomhed, der er på en spændende vækstrejse
– En lønpakke, der matcher dine kvalifikationer
– En god frokostordning
– Fredagsbar og andre fede sociale tiltag
– Gode kontorfaciliteter i hjertet af Aarhus (Vi går benhårdt efter at være Aarhus’ fedeste arbejdsplads i 2023

Interesseret?

Vores People & Culture Manager, Maria Wieborg, sidder klar til at besvare dine spørgsmål på enten tlf.: 31 40 45 81 eller mail: mw@candeno.com

 

Ønsker du at søge jobbet, så skynd dig at send din motiverede ansøgning til mw@candeno.com.

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Forventet opstart: 31. marts 2023