Kom hurtigt i job med vores tilkøbsmuligheder!

Jobsøgning er svært og tidskrævende. Vores skribenter gør det nemmere for dig. Med skribenthjælp på Candeno kommer du hurtigere i job. Forkæl dig selv mere - og nyd at vi varetager dit jobansøgningsmateriale.

  • Tekstforfatning
  • Korrekturlæsning
  • Candeno Easy
Opret gratis konto
Få professionelt og lækkert præsentationsmateriale

Få professionelt og lækkert præsentationsmateriale

Tekstforfatning

Hvis du vælger at tilkøbe et tekstforfatningsforløb, forøger du dine chancer for at komme til jobsamtalen. 90% af vores medlemmer kommer til jobssamtale indenfor 30 dage, når de har købt en tekstforfatning.

Korrekturlæsning

Hvis du føler, at du har godt styr på dit materiale, men mangler prikken over i'et på dit præsentationsmateriale - skal du læse med her. Vi sørger for, at du vil fremstå 110% professionel overfor din kommende arbejdsgiver.

Er tilkøb noget for mig?

Invester i dit drømmejob med vores skribenthjælp!

Med Candenos tilkøbsmuligheder, kan du bruge tid på andre aspekter af din jobsøgning og lade vores skribenter sætte prikken over i’et på dit materiale. Ca. 35% af vores medlemmer har benyttet sig af vores tilkøbsmuligheder.

Vi ved, at jobsøgning kan være stressende og tidskrævende. Derfor er der mange jobsøgende, der ikke har tid og overskud til at investere sig 110% i alle jobansøgninger. Hvis du lader Candenos skribenter hjælpe dig i processen, er der samtidig større sandsynlighed for at du kommer hurtigere i job. 90% af de medlemmer, som har tilkøbt tekstforfatning, er kommet til jobsamtale indenfor 30 dage.

Candeno er ikke kun et værktøj til at bygge sit jobsøgningsmateriale, men også et værktøj der kan aflaste dig i din jobsøgningsperiode.

Opret gratis konto

Gør som 10000+ danskere og prøv Danmarks bedste jobsøgningsplatform – find effektivt og hurtigt drømmejobbet.