Jobrådgivning 365 dage om året

Få feedback på dit jobsøgningsmateriale eller svar på spørgsmål til brug af systemet på under 5 minutter. Vores rådgivere har hjulpet mere end 6000+ jobsøgende med at øge mulighederne for at komme i job.

  • Svartid under 5 minutter
  • Ingen chatbots
  • Åben 7 dage om ugen
Opret gratis konto
Unik mulighed for at få online sparring

Online sparring KUN hos Candeno hver evig eneste dag.

Åbent 09.00-20.00 hver dag

Candenos livechat har åbent fra kl. 09.00-20.00 alle hverdage og kl. 10.00-18.00 i weekenden, hvor vi sidder klar til at besvare spørgsmål og give unik og målrettet feedback til dit jobsøgningsmateriale.

Din online sparringspartner

Du kan bruge Candeno som din online sparringspartner - det finder du ikke andre steder. Vi sidder klar til at hjælpe dig hele dagen, hvis du har spørgsmål. Vores medlemmer elsker det.

Vi er der for dig på under 5 minutter!

Vi bestræber os på at have et svar klar indenfor 5 minutter. Selv i de travleste perioder, forsøger vi at være klar med et svar indenfor 5 minutter. Hvad angår vores målrettet feedback, så bestræber vi os at have det klar på maks 30 minutter.

Kunne du tænke dig en online sparringspartner?

Vi er der for dig! På under 5 minutter.

Vi sidder klar som din online sparringspartner i medgang og modgang. Med en svartid på under 5 minutter, kan vi på kort tid have professionelt præsentationsmateriale klar til dig.

Det er bedre at få et nej fra vores rådgivere end fra din kommende chef. Fremfor at prøve sig frem, kan du spørge os. Vi har prøvet det meste – og vi har erfaring med rigtig mange brancher.

Tøv ikke og opret din profil allerede i dag. Du har 7 dage gratis – helt uden binding!

Opret gratis konto

Gør som 10000+ danskere og prøv Danmarks bedste jobsøgningsplatform – find effektivt og hurtigt drømmejobbet.