Online CV Værktøj - Byg dit eget CV

Med Candenos CV-Builder, får du adgang til en builder spækket med fede features, der gør det muligt for dig at målrette dit CV direkte mod dit drømmejob! Ubegrænset mulighed for at ændre layout i din skabelon. Du kan også finde inspirationseksempler.

  • Skræddersy dit CV
  • Frit valg af ikoner
  • Customize layout
Opret gratis konto
Intuitiv løsning

Med Candeno får du Danmarks mest intuitive løsninger

Skræddersy dit CV

Med Candeno har du både mulighed for at vælge vores egne CV-modeller, hvor vi har sammensat vores bud på fede layouts, men du kan også skræddersy dit eget CV-layout. Det er enormt vigtigt at skille sig ud - og det kan du med vores hjælp!

Ikon-banken

Med vores ikon-bank, kan du målrette ikonerne direkte til den stilling du søger. Det betyder, at hvis du eksempelvis vil være musiklærer, så kan du tilføje en guitar som dit ikon. Skab blikfang - det hjælper på din jobsøgning.

Ubegrænset layout muligheder

Med Candeno har du mulighed for at vælge mellem 20+ skabeloner, hvorefter du kan redigere yderligere i den enkelte skabelon. Det betyder at de er meget mere dynamiske og faktisk har et hav af muligheder!

Vores banebrydende CV-builder

Vi får 9,5/10 rating på vores CV-builder

Via brugerundersøgelser, scorer vores CV-builder 9,5/10 i rating. Det betyder også, at vores medlemmer syntes, at vores løsning er intuitiv og effektiv. Vores CV-builder har hjulpet over 6000+ jobsøgende fordi, den er med til at skabe en nem og overskuelig måde at bygge din drømme CV Skabelon.

Hvis du kunne tænke dig at prøve Candeno, har du i dag mulighed for at prøve 7 dage gratis. Der er selvfølgelig ingen binding – hvilket betyder at du kan opsige dit medlemsskab allerede i morgen helt omkostningsfrit!

Søger du yderligere inspiration, kan du læse vores indlæg sådan skriver du et godt CV

Opret gratis konto

Gør som 10000+ danskere og prøv Danmarks bedste jobsøgningsplatform – find effektivt og hurtigt drømmejobbet.