Online CV Værktøj - Byg dit eget CV

Med Candenos CV-Builder, får du adgang til en builder spækket med fede features, der gør det muligt for dig at målrette dit CV direkte mod dit drømmejob! Ubegrænset mulighed for at ændre layout i din skabelon. Du kan også finde inspirationseksempler.

  • Skræddersy dit CV
  • Frit valg af ikoner
  • Customize layout
Opret gratis konto
Intuitiv løsning

Med Candeno får du Danmarks mest intuitive løsninger

Skræddersy dit CV

Med Candeno har du både mulighed for at vælge vores egne CV-modeller, hvor vi har sammensat vores bud på fede layouts, men du kan også skræddersy dit eget CV-layout. Det er enormt vigtigt at skille sig ud - og det kan du med vores hjælp!

Ikon-banken

Med vores ikon-bank, kan du målrette ikonerne direkte til den stilling du søger. Det betyder, at hvis du eksempelvis vil være musiklærer, så kan du tilføje en guitar som dit ikon. Skab blikfang - det hjælper på din jobsøgning.

Ubegrænset layout muligheder

Med Candeno har du mulighed for at vælge mellem 20+ skabeloner, hvorefter du kan redigere yderligere i den enkelte skabelon. Det betyder at de er meget mere dynamiske og faktisk har et hav af muligheder!

Vores banebrydende CV-builder

Vi får 9,5/10 rating på vores CV-builder

Via brugerundersøgelser, scorer vores CV-builder 9,5/10 i rating. Det betyder også, at vores medlemmer syntes, at vores løsning er intuitiv og effektiv. Vores CV-builder har hjulpet over 6000+ jobsøgende fordi, den er med til at skabe en nem og overskuelig måde at bygge din drømme CV Skabelon.

Hvis du kunne tænke dig at prøve Candeno, har du i dag mulighed for at prøve 7 dage gratis. Der er selvfølgelig ingen binding – hvilket betyder at du kan opsige dit medlemsskab allerede i morgen helt omkostningsfrit!

Søger du yderligere inspiration, kan du læse vores indlæg sådan skriver du et godt CV

Opret gratis konto

Gør som 5000+ danskere og prøv Danmarks bedste jobsøgningsplatform – find effektivt og hurtigt drømmejobbet.

Fremragende på Truspilot

Vores kunder elsker os

Kan klart anbefales

Lynhurtig service, billigt og nemt. Jeg fandt drømmejobbet en eftermiddag og skrev til Candeno.....

Eminent service

Jeg har kun været medlem i et par dage – og jeg har aldrig oplevet SÅ god service med SÅ kort svartid...

Fantastisk oplevelse

Efter jeg skrev et CV og ansøgning med hjælp fra Candeno blev jeg kaldt til to jobsamtaler efter lang tid uden held.....