Online CV - og jobansøningsværktøj

Med Candenos banebrydende ansøgnings-builder, kan du formidle den ansøgning du altid har drømt om. Med få klik kan du tilrette og derefter målrette mod en ny stilling. Det har aldrig været nemmere at lave målrettede professionelle ansøgninger.

  • Hent eksempler fra din branche
  • Få gratis inspiration
  • Skræddersy dit layout
Opret gratis konto
Skil dig ud med DK's fedeste ansøgning!

Få DK's fedeste ansøgning med vores intuitive ansøgnings-builder!

Hente inspirations-eksempler

I vores intuitive ansøgnings-builder, kan du hente gratis eksempler på en ansøgning indenfor din branche. Eksemplerne kan både give god inspiration, men også hjælpe dig med de rigtige vendinger!

Skræddersy dit layout

Det er en god ide at skræddersy dit layout i takt med dit CV-layout også. Det har du muligheden for med Candeno. Hvis du vil skille dig ud, er et skræddersyet layout hvert fald vejen frem.

Få en personlig skribent

Du har mulighed for at tilkøbe en personlig skribent, således du får din helt egen skribent der gennemarbejder dit materiale. Det tager maksimalt 72 timer, men vi bestræber os på allerede at have det klart på maks 48 timer.

Intuitiv ansøgnings-builder

Vores medlemmer elsker vores eksempler!

Med Candeno kan du inspiration til hvordan din ansøgning skal se ud. Få konkrete eksempler på hvordan du indleder din ansøgning – læs blandt andet vores indlæg ”sådan skriver du en god ansøgning” . Du kan tilmed også skræddersy dit layout, så du målretter det endnu mere til virksomheden. Du kan også tilkøbe en personlig skribent eller blot få gratis feedback via vores online chat.

Vores succesrate er 90% til jobsamtale indenfor første måned. Det kan vi se, når vores medlemmer i gennemsnit interagerer med vores medlemmer 2 gange om ugen.

Selvom vi har travlt, vender vi retur indenfor senest 5 minutter – og når vi kommer med feedback er det kun konstruktivt. Det betyder også at det er lige til at gå til.

 

Opret gratis konto

Gør som 5000+ danskere og prøv Danmarks bedste jobsøgningsplatform – find effektivt og hurtigt drømmejobbet.

Fremragende på Truspilot

Vores kunder elsker os

Kan klart anbefales

Lynhurtig service, billigt og nemt. Jeg fandt drømmejobbet en eftermiddag og skrev til Candeno.....

Eminent service

Jeg har kun været medlem i et par dage – og jeg har aldrig oplevet SÅ god service med SÅ kort svartid...

Fantastisk oplevelse

Efter jeg skrev et CV og ansøgning med hjælp fra Candeno blev jeg kaldt til to jobsamtaler efter lang tid uden held.....