Online CV - og jobansøgningsværktøj

Med Candenos banebrydende ansøgningsbuilder, kan du formidle den ansøgning, du altid har drømt om. Med få klik kan du tilrette og derefter målrette mod en ny stilling. Det har aldrig været nemmere at lave målrettede professionelle ansøgninger.

  • Hent eksempler fra din branche
  • Få gratis inspiration
  • Skræddersy dit layout
Opret gratis konto
Skil dig ud med DK's fedeste ansøgning!

Få Danmarks fedeste ansøgning med vores intuitive ansøgningsbuilder!

Hent inspirationseksempler

I vores intuitive ansøgningsbuilder, kan du hente gratis eksempler på en ansøgning indenfor din branche. Eksemplerne kan både give god inspiration, men også hjælpe dig med de rigtige vendinger!

Skræddersy dit layout

Det er en god ide at skræddersy dit layout i takt med dit CV-layout også. Det har du muligheden for med Candeno. Hvis du vil skille dig ud, er et skræddersyet layout vejen frem.

Få en personlig skribent

Du har mulighed for at tilkøbe en personlig skribent således, at du får din helt egen skribent, der gennemarbejder dit materiale. Det tager maksimalt 72 timer, men vi bestræber os på allerede at have det klar på maksimalt 48 timer.

Intuitiv ansøgnings-builder

Vores medlemmer elsker vores eksempler!

Med Candeno kan du få inspiration til, hvordan din ansøgning skal se ud. Få konkrete eksempler på, hvordan du indleder din ansøgning – læs blandt andet vores indlæg ”sådan skriver du en god ansøgning” . Du kan tilmed også skræddersy dit layout, så du målretter det endnu mere til virksomheden. Du kan også tilkøbe en personlig skribent eller blot få gratis feedback via vores online chat.

Vores succesrate er 90% til jobsamtale indenfor første måned. Det kan vi se, når vores medlemmer i gennemsnit interagerer med vores medlemmer 2 gange om ugen.

Selvom vi har travlt, vender vi retur indenfor senest 5 minutter – og når vi kommer med feedback er det kun konstruktivt. Det betyder også at det er lige til at gå til.

 

Opret gratis konto

Gør som 10000+ danskere og prøv Danmarks bedste jobsøgningsplatform – find effektivt og hurtigt drømmejobbet.