Hvilke fordele har du hos Candeno

Hos Candeno står du ikke alene med din jobsøgning. Vi har branchens bedste service og står klar til at hjælpe dig hele vejen. Du kan blandt andet få din egen personlige skribent, som hjælper dig i jagten mod drømmejobbet. 

Tekstforfatning / få din helt egen skribent!

Hos os kan du få hjælp til tekstforfatning. Med din egen personlige skribent, kan du forøge dine chancer for at komme til jobsamtalen. Igennem hele forløbet har du mulighed for at chatte med din skribent, så I finder frem til den bedste løsning. Derfor er opgaven først færdig, når du har godkendt det arbejde, som din personlige skribent har udført. Alle skribenter hos Candeno er uddannet i at skrive jobansøgninger, så du er sikker på det bedst mulige resultat.

Få din egen personlige skribent og øg muligheden for at komme til jobsamtale.

Professionel rådgivning (alle ugens 7 dage)

Vidste du godt, at vores professionelle rådgivere sidder klar til at hjælpe dig hver dag mellem 09:00 – 20:00. I weekenden fra 10:00 – 18:00. Vi hjælper på daglig basis vores kunder uanset branche – Derfor har vi også en stor viden og mange gode råd, når du skal skrive en ansøgning eller CV.

Mange synes det er rart, at de ikke skal sidde alene med deres jobansøgning. Opret en profil og få hjælp allerede i dag.

wait

Tidsbesparende / Få mere tid til det sjove

Hos Candeno hjælper vi med alle jobsøgningens facetter. Vi vil også gerne gøre det nemmere for dig at søge job – derfor har vi lavet en tidsbesparende platform som gør at du kan bruge tid på alt andet end jobsøgning fremover. (Få hjælp til opbygning af dit CV, struktur i din ansøgning og meget mere af vores eksperter, og spar i gennemsnit en halvanden time per jobansøgning) Få hjælp af eksperter og spar 1 time og 30 minutter pr. jobansøgning i gennemsnit.

Vil du også gerne spare tid på dine jobansøgninger?

Grafisk design

93% sender en Word-fil eller en Word-fil formateret til en PDF-fil. Det handler om at skabe et godt førstehåndsindtryk hos læseren, og det gør du ved at skille dig ud. Du kan derfor forøge dine chancer for en jobsamtale med op til 100%, hvis du bruger en grafisk skabelon, som skiller sig lidt mere ud fra mængden.

Få adgang til vores grafiske skabeloner.

fordele

Korrekturlæsning

Hvis du har brug for en anden person til at kigge din korrektur igennem, så kan du få din egen personlige hjælper hos Candeno. Vores professionelle skribenter er dygtige til korrekturlæsning, og de kan derfor hjælpe dig med at gøre din ansøgning super skarp.

Ring til os for en uforpligtende snak, og vi fortæller gerne, hvordan en personlig skribent kan hjælpe dig tættere på drømmejobbbet.

Er du også træt af at være jobsøgende?
Få adgang til platformen for kun 195 kr./md.

Candeno ved hvad det kræver

Hvordan laver jeg et godt CV? Du øger muligheden for at komme i job med Candeno. Hele 89 % af vores brugere kommer til jobsamtale inden for 30 dage – vil du til samtale? Efter blot 3 måneder hos Candeno ender 76 % af vores brugere i arbejde. Prøv vores platform, og giv dig i kast med dit CV og din ansøgning.

0 %
Af vores brugere kommer til jobsamtale inden for de første 30 dage.
0 %
Af vores brugere i job inden for de første 3 måneder.
0
Trustscore på Trustpilot.

Hvad siger vores kunder