Scor drømmejobbet
rekordtid med Candeno

Med Candenos værktøj, får du adgang til Skandinaviens bedste karriereværktøj. Du vil få adgang til vores fede CV- og ansøgningsbuilder. Candeno Jobs, som er vores værktøj til at strukturere din jobsøgning. Live feedback rådgivning 365 dage om året. Inspirationsunivers spækket med professionelle rådgivere og en masse muligheder for tilkøb.

  • 7 dage gratis
  • Ingen binding
  • 9.5/10 tilfredshedsscore
Opret gratis konto
Spækket med features

Features der får dig i job

Avanceret CV-builder

Med Candenos CV builder, har du mulighed for at bygge dit drømme CV. Du har mulighed for at målrette dit CV direkte til stillingsopslaget - også layoutmæssigt, med et bredt udvalg af templates. Du kan også finde eksempler.

Læs mere

Ansøgningsbuilder

Med Candenos ansøgningsbuilder, har du mulighed for at skrive den bedste ansøgning. Du kan finde inspiration og eksempler på alle forskellige brancher. Du har tilmed mulighed for at lave layout - så du skiller dig ud!

Læs mere

Candeno Jobs - Fuldt overblik

Med Candeno Jobs, har du mulighed for at strukturere din jobsøgning. Du kan holde overblik over alle dine søgte jobs i vores skræddersyet jobsøgningssystem. Du får påmindelser, når ansøgningsfristen er i morgen.

Læs mere

Tilkøb der giver fordele

Du kan med Candenos tilkøbsmuligheder øge dine chancer for at komme til jobsamtalen. Få din helt egen skribent, som leverer i løbet af 72 timer. 90% af vores medlemmer kommer til jobsamtale i første måned.

Læs mere

Live rådgivning 365 om året

Vores livechat har åbent 365 dage om året - i hverdagene fra 09.00-20.00 og i weekenden 10.00-18.00. Har du spørgsmål til platformen eller blot generelt spørgsmål til din jobsøgning, så hjælper vi.

Læs mere

Gør som 5000+ danskere og prøv Danmarks bedste jobsøgningsplatform – find effektivt og hurtigt drømmejobbet.

Fremragende på Truspilot

Vores kunder elsker os

Kan klart anbefales

Lynhurtig service, billigt og nemt. Jeg fandt drømmejobbet en eftermiddag og skrev til Candeno.....

Eminent service

Jeg har kun været medlem i et par dage – og jeg har aldrig oplevet SÅ god service med SÅ kort svartid...

Fantastisk oplevelse

Efter jeg skrev et CV og ansøgning med hjælp fra Candeno blev jeg kaldt til to jobsamtaler efter lang tid uden held.....