Velkommen til dit Candeno forløb

Candeno er dit forløb, hvor du skal arbejde aktivt med dit ansøgningsmateriale.

 

På Candeno kan du gøre dit ansøgningsmateriale endnu skarpere i vores interaktive CV og ansøgningsbygger samt få feedback og sparring fra vores kompetente team. Du kan finde og strukturere jobs for at danne overblik og lade dig inspirere i vores store vidensunivers.

 

Du kan få mulighed for at deltage på online læringsforløb, som stiller skarpt på forskellige emner og giver dig gode redskaber til din jobsøgning. Du kan også tage talentprofilen og finde frem til dine stærkeste talenter, og hvordan du kan spille dem gode i din jobsøgning.

 

  • Du skal nu tilmelde dig til vores introduktions-webinar herunder. Du får derefter en mail med link til webinaret, som foregår i din browser (husk at tjekke spam). Du skal hverken bruge kamera eller mikrofon.
  • Du kan allerede nu logge ind med din mail og den kode du har fået tilsendt på mail (husk at bruge Google Chrome som browser. Bruger du en anden browser kan du downloade Google Chrome her).

 

Har du nogle spørgsmål, skal du skrive til os på chatten nede i højre hjørne. Den finder du både her, på hjemmesiden og på platformen. Har du spørgsmål til de krav jobcenteret har til dig, så skal du tage fat i dem.

 

Vi glæder os til at hjælpe dig med din jobsøgning!