Hvad kan vi tilbyde jer?

Med Candeno får jeres elever værktøjer, der øger deres mulighed for at sikre en læreplads såvel som at finde et spændende studie- eller fuldtidsjob efter endt uddannelse.

Med Candeno får jeres konsulenter en platform, der kan bakke op om deres arbejde med rådgivning af eleverne. Kort fortalt får konsulenterne adgang til data- og rapporteringsværktøjer, samt nem adgang til elevernes udarbejdede materiale, der kan hjælpe dialogen mellem konsulent og elev videre.
  office workers office workers
  Hør fra vores samarbejdspartnere

  Hvem har vi allerede hjulpet?

  Det kan på nuværende tidspunkt måske være en smule svært at forestille sig, hvordan et samarbejde med Candeno kan tage sig ud for jer. Vi har derfor hjulpet jer godt på vej ved at tage en snak med Henrik Andreasen, der er afdelingschef på Svendborg Erhvervsskole, en af vores gode samarbejdspartnere. Ham giver vi nu gulvet til en snak om, hvordan det er at samarbejde med Candeno.

  Få svar på farten

  Vi lover svar på fem minutter

  Med Candeno er hjælpen i vores live chat altid lige ved hånden for eleverne. Vi lover en svartid på maksimalt fem minutter - og dette gælder alle hverdage fra 9.00 til 17.00.

  Foruden dette kan eleverne hele 365 dage om året få feedback på det materiale, man har udarbejdet på Candeno, mens man også kan sparre med Candeno om sine karrieremuligheder.

  Live chat åben alle hverdage

  Vi er der for dig på under 5 minutter!

  clock icon

  09:00 - 17:00 alle hverdage

  livechat
  Kom forrest i køen

  Målrettet CV- og ansøgningsmateriale til elever, der skal have job eller praktikplads

  Det handler hele tiden om at komme et skridt foran. Med Candeno får eleverne eksempler på CV og ansøgninger, der er skræddersyet til deres situation. På den måde hjælpes de godt på vej, når der i forbindelse med job- og praktiksøgning skal skrives CV og ansøgninger.

  Tilmeld dig Candenos nyhedsmail