Er du Candenos nye Business Owner?

Har du et solidt kommercielt og digitalt mindset? Er du god til at skabe og fastholde relationer? Og kan du se dig selv arbejde med at sikre virksomheder kvalificeret arbejdskraft? Så er det måske dig, vi mangler i rollen som Candenos nye Business Owner.

Om stillingen

Candeno er en IT-software virksomhed stiftet i 2019, som sælger både til B2G og B2B. Vi er 31 ansatte på vores kontor på Aarhus Ø, og hos os er der fart på – både forretningsmæssigt, men også i hverdagen. Vi sætter stor pris på det sociale og at have det sjovt på kontoret, da vi mener, at det er den måde, vi skaber de bedste resultater på. 

 

Vi er i øjeblikket på udkig efter en Business Owner til vores produkt Candeno Match, der kan være med fra idé til implementering på vores nye forretningsområde.

 

Candeno Match giver virksomheder mulighed for at sende jobtilbud til vores brugere – direkte i deres Candeno-indbakke. Virksomheder får via vores Match-algoritme adgang til de mest relevante kandidater, så de nemt og enkelt kan rekruttere de mest egnede medarbejdere.

 

Din daglige arbejdsgang vil være på vores kontor på Aarhus Ø, men der kan også forekomme rejsetid i forbindelse med salgs- og kundebesøg rundt omkring i landet.

 

 

Om rollen

Da Candeno Match er et nyt forretningsområde hos Candeno, vil du få et stort ansvar for at definere, prioritere og sikre fremdrift.

 

Du bliver en del af vores performancedrevne salgsafdeling, som består af Business Owners, Sales Specialists og Customer Success, der hver dag bestræber sig på at opbygge og vedligeholde relationer til nye og eksisterende kunder. Derudover vil du få en bred kontaktflade på tværs af afdelinger i forbindelse med udviklingen af produktet.

 

Det er vigtigt for Candeno, at vi hele tiden tilegner os ny viden og tør prøve nye ting af, og det er derfor også meget vigtigt i rollen som Business Owner. I hverdagen støtter og udfordrer vi hinanden for at forbedre os. Vi stræber efter udvikling og giver vores medarbejdere meget frihed til at gøre tingene på deres måde, hvorfor vi også er lykkedes med at skabe en helt unik kultur med højt til loftet. Noget af det, som særligt binder os sammen, er vores skyhøje ambitioner og flade hierarki.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

Mødebooking og salgs- og kundemøder

Strategi og go-to-market strategi

Implementering af produkt

Forretnings- og produktudvikling

Økonomi og budgetter

Budgetopfølgning

Planlægning og roadmap

Marketing & branding

Vi ser gerne, at..

Du har en stærk kommerciel sans, og er ikke bange for at gribe knoglen og sparke døre ind

Du er god til at skabe og fastholde relationer

Du har gode præsentations- og formidlingsevner. Generelt er du en god kommunikator på dansk såvel som engelsk, mundtligt og skriftligt

Du er nysgerrig og opsøgende i forhold til at tilegne dig viden og blive ekspert på dit område

Du har interesse for det digitale

Du er energisk, positiv og proaktiv af natur

Du kan trives i en organisation med en uformel omgangstone og stor frihed under ansvar

Du har interesse for og erfaring med interne rekrutteringsprocesser

Hvad får du?

Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi sørger for gode muligheder for intern udvikling samt en lønpakke, der svarer til dine kvalifikationer. Ydermere tilbyder Candeno en sundhedsforsikring som en del af din kontrakt, frokostordning i kantinen, fri te/kaffe, fredagsbar samt en hel del sociale medarbejderarrangementer. Ej at forglemme, får du oven i hatten en flok energifyldte, innovative og passionerede kolleger, der glæder sig til at tage godt imod dig!

 

Praktisk information
– Tiltrædelse hurtigst muligt
– Vi afholder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rette profil
– Din arbejdsplads bliver på vores kontor på Aarhus Ø på Mariane Thomsens Gade 4B, 1.1.
– Hvis du har spørgsmål, så tag endelig fat i salgschef Mads Blom på +45 31 10 11 51

Vil du høre mere om Candeno?

Du kan læse mere om os her: http://46.36.205.38/om-os/

Ansøgning

Lyder det interessant, så send CV og en ansøgning afsted til salgschef Mads Blom på mads@candeno.com. Skulle du have spørgsmål til stillingen, kan du også sende dem til Mads’ mail.