Partners » Claus Klarup

Partner

Claus Klarup

På kurset med Claus Klarup vil brugerne få kompetenceafklaring, øget sin motivation og få klarlægning omkring eventuelt branche- og karriereskifte.

number
Udbytte

Kompetenceafklaring, motivation samt branche- og karriereskifte

På de 14 dage vil kurset hjælpe brugeren til at blive mere bevidst om sig selv samt lære at sætte ord på sine egne kompetencer. Samtidig bliver brugeren mere bevidst om sine kompetencer, og hvordan man skal kommunikere disse i en jobsøgningskontekst. Claus har stor erfaring med karriererådgivning efter mange år som partner hos Ahrensberg & Partners, freelancerådgiver hos AS3, og som selvstændig coach. Foruden hans faglige kunnen, så er Claus verdensmester i at flytte mennesker.

number
Fokus på læring

Det lærer brugerne på forløbet

fokus line fokus icon

Kompetenceafklaring

fokus line fokus icon

Kommunikation

fokus line fokus icon

Strukturering

fokus line fokus icon

Branche- og karriereskifte

number
Feedback

Det siger andre kursister

quotes

Jeg har lært rigtig meget, særligt den første uge med motivation som jeg i brugte weekenden til en ansøgning. Det skal lige siges, at det har resulteret i en indkaldelse til samtale, så det er fantastisk. Jeg har lært meget og forstået, at jeg er på rette vej!

quotes

- Borger hos Esbjerg

quotes

Dette kursus har givet mig nogle gode værktøjer, som har hjulpet mig med at strukturere mine tanker, mine ønsker og fremtidsperspektiver. Nu er jeg meget mere bevidst om mig selv og mine kompetencer. Jeg kunne godt lide at høre andres erfaring og høre, hvordan de tackler deres jobsøgningsproces. Synes det er et fantastisk kursus!

quotes

- Borger hos Nyborg

quotes

Der er meget, som jeg kan tage med mig fra kurset, og jeg synes helt klart, at det var tiden værd! Det vigtigste jeg har fået fra kurset, er mere viden omkring, hvordan jobsøgning og ansættelse fungerer, samt et bedre syn på, hvem jeg er som person, og hvad jeg kan. Det har virkelig hjulpet mig med at få sat flere og bedre ord til at kunne beskrive mig selv og mine kompetencer!

quotes

- Borger hos Nordfyns

quotes

Tak for et fantastisk kursus. Det har været en inspiration for mig, og både min ansøgning og mit CV kommer til at se helt anderledes ud fra nu af. Jeg har fået ny inspiration til mit CV, fået stor gavn af Candenos platform. Har fået gavn af både Clausø informationer, men også af at se de andres CV’er og høre om deres erfaringer og input.

quotes

- Borger hos Fredericia

Mere inspiration

Læs om vores andre kursusafholdere

Vi samarbejder med en række af kursusafholdere. Vil du læse om andre af vores kursusafholdere, så finder du et udpluk nedenfor.

Hør om mulighederne

Vi vil med glæde fortælle mere om Candeno og jeres muligheder i forhold til et muligt samarbejde, samt hvordan vi kan forbedre jeres situation. Skriv jer op til en uforpligtende samtale.

FOR BRUGERE

Livechat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne!

clock icon

09:00 - 17:00 alle hverdage

livechat arrow

    person