Cases » Svendborg Erhvervsskole

Kundecase

Svendborg Erhvervsskole

quotation mark
Med Candeno har vi en mulighed for at have det hele centralt samt bruge tiden meget bedre og bruge tiden på de elever, der har allermest brug for det.
quotation mark

– Afdelingschef på Svendborg Erhvervsskole, Henrik Andreasen

number
Implementering

Hvad bibringer samarbejdet?

Vi forventer, at samarbejdet med Candeno kan gøre det betydeligt nemmere for vores elever at oprette egne CV'er og ansøgninger. Der er mange, der kæmper med det i dag. Det at skulle starte med at lave et CV og en ansøgning fra bunden, det er ret svært.

Hos Candeno bliver de hjulpet på vej fra starten, og det håber vi kan hjælpe dem til at få en læreplads hurtigere.

Vi satser også på, at det kan bidrage til, at arbejdet for vores lærepladskonsulenter kan blive nemmere. Vi sparer tid og får en nemmere opfølgning.

– Afdelingschef på Svendborg Erhvervsskole, Henrik Andreasen

number
Samlet resultat

Samlet resultat

Candeno kommer med et værktøj, som vi ikke har set før på markedet. Vi ved, at jobcentre rundt omkring i landet benytter det, og vores kontakter, der taler meget godt om det. Så det lå egentlig lige for, da vi skulle teste det af, at det var det her, vi skulle gå med.

Vi som erhvervsskole kan også se nogle klare fordele i at arbejde sammen med Candeno. Jeg synes, at det er fedt for en erhvervsskole som os at være med på et sådan forløb, hvor vi har mulighed for at påvirke, hvordan de forskellige moduler skal se ud. Det synes jeg er ret fedt, at vi kan være med til at påvirke.

Inden projektets opstart var vi en smule tvivlende om det var noget, vi skulle gå i gang med. Normalt er der en lang implementeringstid for nye IT-systemer. Som en del af uddannelsessektoren er vi ofte ramt af mange forskellige systemer, som er svære at implementere, men Candeno har vist sig at være meget intuitivt og nemt at lære. Det er gået super godt.

candeno team candeno coworkers

Hør om mulighederne

Vi håber, at du kunne have lyst til at lære Candeno lidt bedre at kende. Derfor får du her muligheden for at skrive dig op til en 30 minutters gennemgang af platformen med en af vores kyndige medarbejdere.

FOR BRUGERE

Livechat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne!

clock icon

09:00 - 17:00 alle hverdage

livechat arrow

    person