Cases » Nyborg Kommune

Kundecase

Nyborg Kommune

quotation mark
I forhold til effekten af forløbet kan vi, nu hvor der er gået lidt tid, og der er blevet målt på det, se, at de borgere, som har været på Candeno er hurtigt kommet ud af systemet igen. Det vil sige, at de ikke længere har en sag i jobcentret. Faktisk er det gældende for 46% af de borgere, som har været på Candeno fra februar 2021 til april 2021, at de ikke længere har en sag i jobcenter Nyborg, hvilket er nogle meget flotte tal.
quotation mark

- Lamija Cømert-Hodzic, AC-medarbejder

number
Implementering

Candenos effekt

I Jobcenter Nyborg bruger vi Candeno som et IT værktøj, der kan hjælpe vores borgere med at optimere deres jobsøgning. Desuden bruges Candeno i vores jobcafé, hvor borgerne har mulighed for at udvide deres jobsøgningsevner ved at bruge Candeno. Candeno bruges primært i målgrupperne dagpenge- og kontanthjælpsparate, unge samt fleksjobbere. Der er dog ingen begrænsninger i Nyborg. Det vurderes individuelt, om en borger er ‘egnet’ til at kunne bruge Candeno. Det er derfor muligt for alle ledige borgere i Jobcenter Nyborg at bruge Candeno

- Lamija Cømert-Hodzic, AC-medarbejder

number
Samlet resultat

Vigtigt i den daglige drift

Samarbejdet med Candeno hjælper os rigtig meget i vores daglige drift, da vi har en fast kontaktperson tilknyttet, som hjælper os meget, hvis der skulle være nogle udfordringer. Vores medarbejdere i jobcaféen bruger Candenos chatfunktion rigtig meget, da de får sparring med det samme. Desuden er alt samarbejdet med Candenos nemt, og det betyder rigtig meget, så vores daglige drift kan fungere mere optimalt.

candeno team candeno coworkers

Hør om mulighederne

Vi vil med glæde fortælle mere om Candeno og jeres muligheder i forhold til et muligt samarbejde, samt hvordan vi kan forbedre jeres situation. Skriv jer op til en uforpligtende samtale.

FOR BRUGERE

Livechat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne!

clock icon

09:00 - 17:00 alle hverdage

livechat arrow

    person