Cases » Jammerbugt Kommune

Kundecase

Jammerbugt Kommune

quotation mark
Vi oplever at den hjælp, som vi kan give borgerne, ved at henvise til jer i forbindelse med CV og ansøgning, har vi slet ikke mulighed for at give selv. Det er en kæmpe hjælp.
quotation mark

Mariane Munck Stampe - Beskæftigelsesrådgiver

number
Implementering

Candenos effekt

“Vi bruger Candeno mest til ledige dagpengemodtagere, men udbyder det også til jobparate kontanthjælpsmodtagere. Dog er det fortrinsvist ledige dagpengemodtagere, der som udgangspunkt er på platformen, og den gruppe er også bred – det er alt fra lastbilchaufføren til akademikeren – vi sonderer ikke blandt hvem der kommer på.”

- Mariane Munck Stampe - Beskæftigelsesrådgiver

number
Samlet resultat

Vigtigt i den daglige drift

“At kunne henvise til Candeno i forbindelse med CV og ansøgning, er en kæmpe hjælp. Det tager lang tid at lave noget godt materiale og det har vi ikke tid til i dagligdagen. Det er en god fornemmelse at vide, at de ikke kan undgå at få noget ud af det, når de er kommet i gang. De kan ikke undgå at få justeret på deres materiale og, det er en kæmpe hjælp.”

“Når vi henvender os til Candeno, melder de virkelig tilbage med en hurtig reaktion, hvilket er en kæmpe hjælp for os. Det er super dejligt at have med at gøre, da det betyder, at når vi skal have sendt noget ud, så ved vi at det bliver gjort hurtigt. Det er en vigtigt ting i forhold til den daglige drift.”

candeno team candeno coworkers
Lad os samarbejde

Hør om mulighederne

Vi vil med glæde fortælle mere omkring Candeno og jeres muligheder i forhold til et muligt samarbejde, samt hvordan vi bedst muligt kan forbedre jeres situation. Skriv jer op til en uforpligtende samtale.

  FOR BRUGERE

  Livechat åben alle hverdage

  Tryk på chatten nede i højre hjørne!

  clock icon

  09:00 - 17:00 alle hverdage

  livechat arrow
  person