Cases » IBA Kolding

Kundecase

IBA Kolding

quotation mark
Med det nye digitale værktøj får vores studerende adgang til et inspirationsunivers, men kan også få hjælp og vejledning 365 dage om året. Og det er jo lidt mere, end vi i IBA Karriere kan tilbyde
quotation mark

– Karrierevejleder, Louise Quinn

number
Implementering

Candenos effekt

Vores motto på IBA er, at vi har "uddannelser, der virker". Hos IBA Karriere tilføjer vi ”og som giver mening for dig” - det kan sammenlignes med, hvorfor vi har valgt at samarbejde med Candeno. Det gav bare mening at have Candeno med ombord som strategisk partner til IBA. Med beslutningen om, at vi gerne vil gøre IBA Karriere mere digitaliseret, var det endnu en god grund. Vi ser mange muligheder i samarbejdet, blandt andet integrationen med jobportalen, hvor processen gøres lettere for de studerende i jagten på studiejob, praktikplads og job.

Lige pt. er platformen faciliteret fra os i IBA Karriere, hvor vi som vejledere gennemgår, hvad Candeno er, og hvad det kan. Så tildeler vi link til klasserne, som vi træner, og til vores individuelle vejledningssamtaler.

Vi har taget beslutningen om, at for at få en samtale hos os, skal der laves CV/ansøgning på platformen inden, så vi har et bedre udgangspunkt for samtalen. De studerende kan ikke længere bruge undskyldninger såsom ”Det tager for lang tid at lave” og ”Jeg ved ikke, hvad jeg skal skrive i mit CV”.

– Karrierevejleder, Louise Quinn

number
Samlet resultat

Samlet resultat

Ved at samarbejde med Candeno betyder det, at vi først og fremmest fremtidssikrer vores institution. Vi investerer i fremtidens digitale værktøjer, som giver værdi til både vejleder og studerende. Vores strategiske samarbejde udvikler sig med fordel for både os og Candeno. Det giver os ligeledes stor værdi, da vi både kan bruge vores ressourcer rigtigt, samt være med til at knække dimittendledigheden. Feedback-muligheden frigiver tid fra os som karrierevejledere, og vi nudger dermed vores studerende til selv at tage ansvar ved at bruge f.eks. chatfunktionen hos Candeno. Derudover er der stort fokus på GDPR og opbevaring af CV/ansøgning. Vi beder de studerende om at skrive en mail, når de har lavet deres CV/ansøgning færdigt, og vi tilgår deres materiale direkte fra platformen. Så vi har alt samlet ét sted, og vi er flere vejledere, der kan tilgå materialet.

candeno team candeno coworkers

Hør om mulighederne

Vi vil med glæde fortælle mere om Candeno og jeres muligheder i forhold til et muligt samarbejde, samt hvordan vi kan forbedre jeres situation. Skriv jer op til en uforpligtende samtale.

FOR BRUGERE

Livechat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne!

clock icon

09:00 - 17:00 alle hverdage

livechat arrow

    person