PRODUKT

Candeno Ung

Hjælper unge i mål med job eller uddannelse

Candeno Ung er en digital karriereplatform målrettet KUI-området, og henvender sig specifikt til ungeenheder og UU-vejledningen landet over. Candeno Ung sikrer målgruppetilpasset indhold, alt efter hvor den unge er i livet kompetencemæssigt. Dette understøttes i form af lokalt videoindhold, som opsættes og aftales i vores implementeringsforløb.

Få alt nyt om Ung Få en uddybende præsentation
Candeno Ung har allerede gode erfaringer med ungeenheder og UU-vejledninger. Tryk på det område, du er interesseret i at høre mere om.

Ungeenheder

UU-vejledningen

Et væld af værktøjer

Find din drømmeuddannelse

Med det uddannelsesrettede spor i Candeno Ung får den unge en lang række inspirerende og informativt indhold om uddannelser og uddannelsesvalget, som er relevant for den unges nuværende situation. Læg dertil muligheden for at finde, strukturere og prioritere uddannelser samt tilføje egne noter om overvejelser.

feedback feature
Hvad er Candeno Ung?

Hør Vlada fortælle om Candeno Ung

For at få et bedre indblik i, hvad Candeno Ung præcist er, giver vi gulvet til Vlada Axelsen, Head of CX & Insights i Candeno.

Målgruppetilpasset forløb

Definer selv digitale forløb til den enkelte borger

Hos Candeno tror vi ikke, at hver enkelt borger skal have samme ledighedsforløb - selvom de måske er i samme målgruppe. Med Candeno Ung kan I derfor definere jeres egne målgrupper og undermålgrupper, så vi sikrer, at indholdet på platformen passer til den unges situation.

Herudover kan I med Candeno Ung skræddersy forløb ned til den enkelte målgruppe eller undermålgruppe, så de unge bliver mødt af et forløb, der er lavet til dem - og ikke deres nabo. Forløbene defineres og udarbejdes i implementeringsforløbet, og herefter kan I selv redigere og tilpasse dem, som I ønsker det.

feedback feature
Lokalt forankret univers

Digitaliser internt materiale

Med Candeno Ung, har I muligheden for at digitalisere interne tilbud og reklamere for diverse lokale uddannelser i form af videoforløb. Derfor kan I med Candeno Ung skabe jeres eget tilbudskatalog af uddannelser, og selv bestemme, hvilke målgrupper skal se hvilke tilbud. Dele af de interne forløb og kan også digitaliseres, eksempelvis relevant teori, regler eller retningslinjer, så møderne i jobcentrene kan fokusere på praktiske ting.

Det er samtidig muligt at fremvise lokale uddannelser via platformen. Candeno hjælper gerne med at strukturere og forankre alt indhold om lokale uddannelser i videoformat på den enkelte kommunes platform.

feedback feature
Jeres eget udtryk på platformen

Gør platformen til jeres egen

Som noget nyt, kan Candeno nu tilpasses, så det er kommunens eget logo og egne farver, der bruges på platformen. Dette udvikles ud fra den enkelte kommunes designmanuel, så det sikres, at alle regler for kommunens design overholdes.

feedback feature
Lokalforankret indhold

Fremvis alle lokale uddannelser

Som ung i grundskolen kan det være svært at finde hoved og hale i de mange uddannelsesmuligheder, man har. Derfor har I med Candeno Ung mulighed for at fremvise alle lokale uddannelser gennem videoforløb.

En række af de gode erhvervsuddannelser falder ofte ned mellem de mange muligheder - og bliver overset. Det hjælper vi gerne med at ændre på.

feedback feature
Personligt univers

Giv de unge deres eget univers

Med adgang til Candeno Ung, får de unge få deres eget univers. Et univers, der gemmer alle fremskridt, og som UU-vejlederen kan følge med i fra sidelinjen. Dermed sikrer vi et naturligt sammenspil mellem den unge og vejlederen på tværs af Candeno-platformen.

feedback feature
Sparring 365 dage om året

Vi hjælper den unge på vej

Vores endelige mål er at hjælpe den unge, der måske er uafklaret om sin fremtid, i mål. Som et led i den proces, tilbyder vi sparring 365 dage om året. Det sker blandt andet via feedback på CV- og ansøgningsmateriale, hvor vi kommer med tips og tricks til at lande det fritidsjob, den unge går og drømmer om. Her lover vi alle årets dage en svartid på højest 24 timer.

Derudover har vores live chat, der lover en svartid på fem minutter, åbent alle hverdage fra 8.00 til 16.00. Her kan den unge spørge ind til brugen af platformen eller få sparring om uddannelsesvalget.

feedback feature
Vi samarbejder allerede med
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
LAD OS SAMARBEJDE

Kontakt os

Er du interesseret i høre mere om, hvad Candeno Ung kan tilbyde jer som kommune, så udfyld nedenstående formular, så hører I fra os.

VIL DU HØRE MERE NU?

Live chat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne

clock icon

09:00 - 17:00 alle hverdage

livechat arrow

    person