PRODUKT

Candeno Uddannelse

Din højre hånd i ansøgningsprocessen

Med Candeno kan I give jeres studerende og elever værktøjer, der øger deres mulighed for at finde en praktik- eller læreplads samt finde et spændende job efter endt uddannelse.

Få alt nyt om Uddannelse Få et uforpligtende tilbud
Vores service tilbydes lige nu til de følgende tre områder af uddannelsessektoren. Tryk på en af de tre knapper, og læs mere om, hvad vi tilbyder til det pågældende område

Erhvervsskole

Erhvervsakademi og
professionshøjskole

Universitet

Hvad tilbyder Candeno til erhvervsskoler?

Hjælp jeres elever i jagten på den perfekte læreplads

Candeno giver jeres elever en lang række værktøjer, der både kan bruges i jagten på en uddannelsesaftale, men også når der skal søges job mod slutningen af deres uddannelsestid.

Tilmed bakker platformen op om det værdifulde arbejde, jeres konsulenter laver på daglig basis. Jeres konsulenter får blandt andet adgang til data- og rapporteringsværktøjer. Konsulenterne har også mulighed for at oprette lærepladsopslag samt at kommentere på det materiale, som eleverne udarbejder på Candeno.

feedback feature
Hvad tilbyder Candeno?

Styrk de studerendes jobsøgning

Om det er studiejob, praktikplads eller et fuldtidsjob, der skal søges, kan Candeno hjælpe med konkrete værktøjer samt sparring, der hjælper videre til det næste skridt.

I vores dashboard- og rapporteringsoverblik har jeres vejledere mulighed for at få et overblik over de studerendes aktivitet på platformen. Der er også mulighed for at filtrere på studieretninger eller hold, hvis man vil have mere konkrete tal.

feedback feature
Hvad tilbyder Candeno til universiteter?

Hjælp jeres studerende i jagten på drømmejobbet

Candeno giver jeres studerende en række værktøjer, der kan bruges i forbindelse med praktik og studiejobssøgning, men også når der skal søges job mod slutningen af deres uddannelsestid.

Tilmed bakker platformen op om det værdifulde arbejde, jeres konsulenter laver på daglig basis, blandt andet ved at give dem adgang til data- og rapporteringsværktøjer, der monitorerer de studerendes aktivitet på platformen.

feedback feature
Hvad siger vores samarbejdspartnere?

Henrik fra Svendborg Erhvervsskole

Det er let for os at snakke om fordelene ved at indgå et samarbejde med Candeno, men mon ikke det giver bedre mening at høre det fra en af vores samarbejdspartnere. Henrik Andreasen, afdelingsleder på Svendborg Erhvervsskole, sætter i videoen lidt ord på hvorfor de valgte at indgå et samarbejde med Candeno samt hvilke erfaringer han har gjort sig.

Læs mere om samarbejdet med Svendborg Erhvervsskole

Se case
Skræddersyet løsning

Din helt egen Candeno-rejse

Med et samarbejde med Candeno, får både jeres konsulenter og elever adgang til en platform, som er målrettet til netop erhvervsskoler med skræddersyet indhold. De vil finde kombinerede CV- og ansøgningseksempler, tilpassede eksempeltekster til eksempelvis smede, salgsassistenter, bagere samt et inspirationsunivers med målrettet indhold, som I selv har mulighed for at tilføje til.

Platformen er modulær og kan opbygges efter jeres ønske og oprettelse af elever foregår gennem jeres personlige landingsside.

feedback feature
365 dages sparring

Hjælpen er aldrig langt væk

Med Candeno er hjælpen altid lige ved hånden for eleverne. Vi lover en svartid på fem minutter - og det gælder alle hverdage fra 8.00 til 16.00.

Foruden dette kan eleverne hele 365 dage om året få feedback på det materiale, de har udarbejdet på Candeno, mens man også har mulighed for at sparre med Candeno om sine karrieremuligheder. Vi behandler mere end 10.000 feedbackanmodninger årligt, så vi ved, hvad vi snakker om.

Kontakt os
feedback feature

Louise fra IBA Kolding

Vi er rigtig gode til at tale for vores syge moster om, hvad vi kan gøre for jer. Men måske endnu vigtigere er hvad vores nuværende samarbejdspartnere siger om os. Derfor har vi givet ordet videre til Louise Quinn fra IBA Kolding, som forklarer hvordan de gør brug af Candeno.

Vil du vide mere om samarbejdet med IBA Kolding?

Se case
Oplev en skræddersyet platform

En komplet oplevelse

Med et samarbejde med Candeno, får jeres studerende adgang til en platform, der er målrettet til netop studerende på erhvervsakademier og professionshøjskoler. Det inkluderer blandt andet skræddersyet indhold, herunder studieretningstilpassede eksempler til CV- og ansøgningsbyggeren samt målrettet indhold i inspirationsuniverset. Platformen er desuden modulær, og kan bygges op efter netop din skoles ønske!

Foruden dette findes hele platformen, herunder indholdet i inspirationsuniverset samt CV- og ansøgningseksemplerne, på engelsk, så jeres internationale studerende også kan være med.

feedback feature
Hvad siger brugerne?

Hvad synes eleverne fra EAAA om Candeno?

quotes quotes

"Jeg har brugt Candeno til at søge et fritidsjob, hvor jeg så også fik et fritidsjob efter at have brugt platformen"

- Elev på Erhvervsakademi Aarhus

365 dages sparring

Hjælpen er aldrig langt væk

Med Candeno er hjælpen altid lige ved hånden for de studerende. Vi lover en svartid på fem minutter - og det gælder alle hverdage fra 9.00 til 17.00.

Foruden dette kan de studerende hele 365 dage om året få feedback på det materiale, de har udarbejdet på Candeno, mens man også har mulighed for at sparre med Candeno om sine karrieremuligheder. Vi behandler mere end 10.000 feedbackmuligheder årligt, så vi ved, hvad vi snakker om.

feedback feature
Oplev en skræddersyet platform

En komplet oplevelse

Med et samarbejde med Candeno, får jeres studerende adgang til en platform, der er målrettet til studerende. Det betyder blandt andet, at de kan få sparring omkring deres materiale 365 dage om året. Herudover består Candeno-platformen blandt andet af målrettet indhold i inspirationsuniverset. Samtidig findes hele platformen, herunder indholdet i inspirationsuniverset, på engelsk, så jeres internationale studerende også kan være med.

feedback feature
365 dages sparring

Hjælpen er aldrig langt væk

Med Candeno er hjælpen altid lige ved hånden for de studerende. Vi lover en svartid på maksimalt fem minutter - og det gælder alle hverdage fra 8.00 til 16.00. Foruden dette kan de studerende hele 365 dage om året få feedback på det materiale, de har udarbejdet på Candeno, mens man også har mulighed for at sparre med Candeno om sine karrieremuligheder. Vi behandler mere end 5.000 feedbackanmodninger årligt, så vi ved, hvad vi taler om.

feedback feature
Dedikeret kontaktperson

Mød Helena

Som en del af samarbejdet med Candeno får I i Helena en dedikeret kontaktperson, der vil ledsage jer på workhops, styregruppemøder og statusmøder i løbet af det 12 uger lange implementeringsforløb, vi kører hos Candeno, og vil naturligvis være der til at besvare spørgsmål efterfølgende. Herudover hjælper Candeno også hellere end gerne med markedsføringsmateriale af forskellig karakter.

feedback feature
HØR MERE OM CANDENO UDDANNELSE

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere? Skriv dig op til vores nyhedsbrev omkring Candeno Uddannelse herunder.

VIL DU HØRE MERE NU?

Live chat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne

clock icon

08:00 - 16:00 alle hverdage

livechat arrow

    person