PRODUKT

Candeno Uddannelse

Land din ønskede praktik- eller læreplads med Candeno

Med Candeno kan I give jeres studerende og elever værktøjer, der øger deres mulighed for at finde en praktik- eller læreplads samt finde et spændende job efter endt uddannelse.

Få alt nyt om Uddannelse Få et uforpligtende tilbud
Vores service tilbydes lige nu til de følgende tre områder af uddannelsessektoren. Tryk på en af de tre knapper, og læs mere om, hvad vi tilbyder til det pågældende område

Erhvervsskole

Erhvervsakademi og
professionshøjskole

Universitet

Hvad tilbyder Candeno til erhvervsskoler?

Hjælp jeres elever i jagten på den perfekte læreplads

Candeno giver jeres elever en lang række værktøjer, der både kan bruges i jagten på en læreplads, men også når der skal søges job mod slutningen af deres uddannelsestid.

Tilmed bakker platformen op om det værdifulde arbejde, jeres konsulenter laver på daglig basis. Jeres konsulenter får blandt andet adgang til data- og rapporteringsværktøjer. Konsulenterne har også mulighed for at oprette lærepladsopslag samt at kommentere på det materiale, som eleverne udarbejder på Candeno.

feedback feature
Hvad tilbyder Candeno?

Hjælp jeres studerende i jagten på den perfekte praktikplads

Med Candeno får jeres studerende adgang til en platform, der støtter op om deres jagt på en praktikplads, men også kan bruges, når de mod slutningen af deres uddannelsestid skal søge job.

I vores dashboards har jeres konsulenter mulighed for at få et overblik over de studerendes aktivitet på platformen, og kan sågar filtrere efter studieretninger på skolen og se data på den enkelte studerende.

feedback feature
Hvad tilbyder Candeno til universiteter?

Hjælp jeres studerende i jagten på drømmejobbet

Candeno giver jeres studerende en række værktøjer, der kan bruges i forbindelse med praktik og studiejobssøgning, men også når der skal søges job mod slutningen af deres uddannelsestid.

Tilmed bakker platformen op om det værdifulde arbejde, jeres konsulenter laver på daglig basis, blandt andet ved at give dem adgang til data- og rapporteringsværktøjer, der monitorerer de studerendes aktivitet på platformen.

feedback feature
Hør fra dem, vi allerede har hjulpet

Hvad siger Henrik fra Svendborg Erhvervsskole om Candeno?

Vi kan snakke i tide og utide om fordelene ved at indgå et samarbejde med Candeno, men mon ikke det giver mest mening at høre det fra en af vores samarbejdspartnere. Vi giver derfor gulvet til Henrik Andreasen, afdelingsleder på Svendborg Erhvervsskole, til en snak om hans oplevelse i samarbejdet med Candeno.

Læs mere om samarbejdet med Svendborg Erhvervsskole

Se case
Oplev en skræddersyet platform

En komplet oplevelse

Med et samarbejde med Candeno, giver I jeres elever adgang til en platform, som er målrettet til netop elever på erhvervsskoler med skræddersyet indhold. De vil finde kombineret CV- og ansøgningseksempler, tilpassede CV- og ansøgningseksempler til eksempelvis smede, salgsassistenter, bagere samt et inspirationsunivers med målrettet indhold, som I selv har mulighed for at tilføje til

feedback feature
Dedikeret kontaktperson

Mød Helena

Som en del af samarbejdet med Candeno får I i Helena en dedikeret kontaktperson, der vil ledsage jer på workshops, styregruppemøder og statusmøder i løbet af det 12 uger lange implementeringsforløb, vi kører hos Candeno, og vil naturligvis være der til at besvare spørgsmål efterfølgende. Herudover hjælper Candeno også hellere end gerne med markedsføringsmateriale af forskellig karakter.

Kom i kontakt med Helena
feedback feature

Hvad siger Louise fra IBA Kolding om Candeno?

Vi er rigtig gode til at tale for vores syge moster om det, vi kan gøre for jer. Men måske endnu vigtigere er hvad vores nuværende samarbejdspartnere siger om os. Derfor får Louise Quinn fra IBA Kolding nu gulvet. Værsgo'!

Læs mere om samarbejdet med IBA Kolding

Se case
Oplev en skræddersyet platform

En komplet oplevelse

Med et samarbejde med Candeno, får jeres studerende adgang til en platform, der er målrettet til netop studerende på erhvervsakademier og professionshøjskoler. Det inkluderer blandt andet et virvar af skræddersyet indhold, herunder studieretningstilpassede eksempler til CV- og ansøgningsbyggeren samt målrettet indhold i inspirationsuniverset.

Læg hertil, at Candeno har indgået strategiske samarbejder med henholdsvis Play Your Talent & CompanYoung. Foruden dette findes hele platformen, herunder indholdet i inspirationsuniverset samt CV- og ansøgningseksemplerne, på engelsk, så jeres internationale studerende også kan være med.

feedback feature
Hør fra eleverne

Hvad synes eleverne fra EAAA om Candeno?

quotes quotes

"Jeg har brugt Candeno til at søge et fritidsjob, hvor jeg så også fik et fritidsjob efter at have brugt platformen"

- Elev på Erhvervsakademi Aarhus

365 dages sparring

Hjælpen er aldrig langt væk

Med Candeno er hjælpen altid lige ved hånden for de studerende. Vi lover en svartid på maksimalt fem minutter - og det gælder alle hverdage fra 9.00 til 17.00.

Foruden dette kan de studerende hele 365 dage om året få feedback på det materiale, de har udarbejdet på Candeno, mens man også har mulighed for at sparre med Candeno om sine karrieremuligheder. Vi behandler mere end 5.000 feedbackanmodninger årligt, så vi ved, hvad vi taler om.

feedback feature
Dedikeret kontaktperson

Mød Helena

Som en del af samarbejdet med Candeno får I i Helena en dedikeret kontaktperson, der vil ledsage jer på workhops, styregruppemøder og statusmøder i løbet af det 12 ugers implementeringsforløb, vi kører hos Candeno, og vil naturligvis være der til at besvare spørgsmål efterfølgende. Herudover hjælper Candeno også hellere end gerne med markedsføringsmateriale af forskellig karakter.

feedback feature
Oplev en skræddersyet platform

En komplet oplevelse

Med et samarbejde med Candeno, får jeres studerende adgang til en platform, der er målrettet til studerende. Det betyder blandt andet, at de kan få sparring omkring deres materiale 365 dage om året. Herudover består Candeno-platformen blandt andet af målrettet indhold i inspirationsuniverset. Samtidig findes hele platformen, herunder indholdet i inspirationsuniverset, på engelsk, så jeres internationale studerende også kan være med.

feedback feature
365 dages sparring

Hjælpen er aldrig langt væk

Med Candeno er hjælpen altid lige ved hånden for de studerende. Vi lover en svartid på maksimalt fem minutter - og det gælder alle hverdage fra 9.00 til 17.00. Foruden dette kan de studerende hele 365 dage om året få feedback på det materiale, de har udarbejdet på Candeno, mens man også har mulighed for at sparre med Candeno om sine karrieremuligheder. Vi behandler mere end 5.000 feedbackanmodninger årligt, så vi ved, hvad vi taler om.

feedback feature
Dedikeret kontaktperson

Mød Helena

Som en del af samarbejdet med Candeno får I i Helena en dedikeret kontaktperson, der vil ledsage jer på workhops, styregruppemøder og statusmøder i løbet af det 12 uger lange implementeringsforløb, vi kører hos Candeno, og vil naturligvis være der til at besvare spørgsmål efterfølgende. Herudover hjælper Candeno også hellere end gerne med markedsføringsmateriale af forskellig karakter.

feedback feature
HØR MERE OM CANDENO UDDANNELSE

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere? Skriv dig op til vores nyhedsbrev omkring Candeno Uddannelse herunder.

VIL DU HØRE MERE NU?

Live chat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne

clock icon

09:00 - 17:00 alle hverdage

livechat arrow

    person