PRODUKT

Candeno Match

Jobmarkedet vendt på hovedet

Med Candeno Match kan virksomheder sende jobtilbud til brugerne - direkte i deres Candeno-indbakke. Virksom-hederne kan filtrere efter en lang række parametre, blandt andet aktivitet på Candeno, uddannelse, erhvervserfaring, personlighedsprofiler, kompetencer og meget mere.

Skriv din virksomhed op Få alt nyt om Match
Herunder kan du lære mere om, hvad netop du kan få ud af Candeno Match, hvad end du er jobsøgende, kommer fra en virksomhed eller sidder i en organisation, som eksempelvis jobcentre, uddannelsesinstitutioner samt a-kasser

Organisationer

Virksomheder

Jobsøgende

Indblik i efterspørgsel

Få data om rekruttering i lokalområdet

Med Candeno Match får I som jobcenter, uddannelsesinstitution eller a-kasse data på, hvor stor efterspørgslen er på kandidater i det område, I ligger i. Match fungerer som et glimrende supplement til de virksomhedsrettede indsatser i jobcentre, a-kasser og uddannelsesinstitutioner, hvor man har mulighed for at tilbyde en digital platform til virksomheder, man samarbejder med.

feedback feature
Unbiased rekruttering

Matching ud fra kompetencer og meget mere

Med Candeno Match har I som virksomhed mulighed for at opsætte en række parametre, som I ønsker jeres kandidat skal opfylde. Det kan blandt andet være soft skills via talentprofiler, så man som virksomhed også kan ansætte på personlighed.

Ud fra disse parametre vil Candeno Match foreslå en eller flere kandidater, som matcher jeres ønsker, hvorefter I som virksomhed har muligheden for at invitere vedkommende til en jobsamtale, en kaffesamtale eller et onlinemøde, hvis I ønsker det.

feedback feature
Spring jobkøen over

Jobtilbud direkte i indbakken

Med Candeno Match kan brugerne få jobtilbud fra en lang række virksomheder direkte i deres indbakke på Candeno. Brugerne kan her få en invitation til en snak over en kaffe, en jobsamtale eller et online møde.

Lad os tage udgangspunkt i brugeren Kim. Kim har på Candeno udfyldt kompetencer, personlighedsprofil, interesser og meget mere. Er der et match blandt disse parametre og hvad en virksomhed søger, bliver dette tydeliggjort for virksomheden, som da kan invitere Kim til en samtale.

feedback feature
Data over brugere

Hvilke brugere er kaldt til samtale?

Med dashboards over jeres brugere kan I som jobcenter, uddannelsesinstitution eller a-kasse selv gå ind og søge på de kandidater, I står for. Samtidig giver vi jer data på, hvilke af jeres brugere er blevet kaldt til en jobsamtale, en kaffesnak eller online møde, hvorfor dataet kan bruges som et samtalestyringsværktøj.

feedback feature
Slip for spildt arbejde

Mød kun aktive jobsøgende

I vil i oversigten kunne se, hvornår en given kandidat senest har været aktiv - og I mindsker altså derfor risikoen for at tage kontakt til kandidater, der ikke længere er jobsøgende. Kandidaterne har alle aktivt tilkendegivet, at de vil kunne søges frem af virksomheder.

feedback feature
Kom foran i køen

Vind kampen om kandidaterne

Det danske arbejdsmarked skriger for tiden på arbejdskraft, og denne tendens kommer formentlig til at fortsætte i flere år. Derfor har det at kunne tiltrække dygtige medarbejdere været vigtigere end før. Med Candeno Match får I adgang til en hidtil uberørt rekrutteringsområde, mens I også kan skabe et langt bedre billede af, hvem kandidaten er, inden vedkommende potentielt kaldes til samtale. Samtidig kan I undgå rekrutteringsbias ved at tilvælge unbiased rekruttering.

feedback feature
Rekrutteringshjælp lige ved hånden

Sparring inden for 5 minutter

I Candenos live chat har I alle hverdage fra 9.00 til 17.00 mulighed for at få rekrutteringshjælp, svar på spørgsmål og generel sparring om brugen af Candeno Match. Vi lover svar inden for fem minutter, hvis I fanger os inden for førnævnte åbningstid.

feedback feature
Vælg et geografisk synligheds niveau

Brugeren vælger, hvor vedkommende skal vises

Det står brugeren frit for, hvor i landet vedkommende ønsker at være synlig over for virksomhederne. Vi matcher ikke brugere med virksomheder, der ligger uden for det område, brugeren har indstillet.

feedback feature
Et personligt indblik

Spil på din personlighed

Med Candeno Match har du som jobsøgende mulighed for at blive matchet nemmere og enkelt og ud fra andre parametre end blot faglige kompetencer og erfaringsniveau.

feedback feature
LAD OS SAMARBEJDE

Kontakt os

Vil du høre mere om muligheden for at få Candeno Match implementeret, så udfyld nedenstående formular, så tager vi kontakt ved dig!

VIL DU HØRE MERE NU?

Live chat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne

clock icon

09:00 - 17:00 alle hverdage

livechat arrow

    person