Candeno Læring » Helle Alsted »Stress, angst og depression v. Helle Alsted

Øg den mentale sundhed og mindsk stress, angst og depression

Kurset 'stress, angst og depression' ved Helle Alsted, er målrettet kursisten, der er sygemeldt med stress, angst eller depression. På dette kursus vil kursisten få konkrete redskaber og værktøjer til at mindske udviklingen af symptomer under sygemeldingen.

xx
Dansk
xx
Hør mere om kurset

Hvad siger Helle selv om kurset?

Vi kan snakke meget om fordelene ved kurset, men mon ikke det giver mest mening at høre det fra hestens egen mund. Vi giver derfor gulvet til Helle Alsted til en snak om hendes kursus.

Bliv skarp på dine kompetencer

Formålet med kurset

Formålet med kurset er at give kursisten redskaber til at øge den mentale sundhed og mindske stress. Dette vil kursisterne opnå ved at få indsigt i stress, angst og depression, samt redskaber til at arbejde hen mod færre symptomer under sygemeldingen. Kursisten får, blandt andet, redskaber til at opnå livskvalitet gennem god søvn, samt øvelser til fysisk afstressning. Helle Alsted fremhæver, at kurset alene ikke kan kan behandle stress, angst eller depression. Kurset skal derimod anses som et supplement til den hjælp, den sygemeldte ellers får.

Opsummering

Hvad står man tilbage med efter kurset?

Det er vigtigt at vide, hvad man står tilbage med, når man har deltaget på et kursus. Det har vi forsøgt at samle i illustrationen herunder.

Samlet læring
Indsigt i stress, angst og depression
Konkrete redskaber til at mindske symptomer
Værktøjer til større mental sundhed og mindre stress
Øvelser, der kan implementeres i hverdagen

Vil du tilmelde en bruger et af ovenstående hold, så klik på knappen og vælg derefter det hold du ønsker.

Tilmeld bruger