Candeno Læring » Ricki Nielsen

Ricki Nielsen

Vi samarbejder hos Candeno med karrierespecialisten Ricki Nielsen, der siden 2009 har arbejdet med at hjælpe folk med at finde et job.

7 kurser
Dansk
Bredt udvalg
Lær at analysere stillingsopslaget

På kurset 'stillingsopslaget' fortæller Ricki Nielsen, hvordan kursisten ringer på et stillingsopslag for at få indsigt i jobbets væsentligste opgaver.

Optimer din jobsøgning ved at opsætte en LinkedIn profil

På LinkedIn kursus med Ricki Nielsen lærer kursisten at opsætte en personlig, professionel og iøjenfaldende profil, der sætter kursistens kompetencer og erfaringer i godt lys.

Målret dit CV

På dette kursus lærer Ricki Nielsen kursisten at få styr på de elementer af CV'et, der altid bliver kigget på i rekrutteringsprocessen.

Land jobbet med hjælp fra dit netværk

På kurset med Ricki Nielsen lærer man hvad et netværk er, hvordan et netværk opbygges, og hvordan man kan gøre brug af dette netværk som jobsøgende.

Sådan performer du til jobsamtalen

Hvordan viser man sig fra sin bedste side til jobsamtalen? På kurset 'perform til jobstamtalen', med Ricki Nielsen, lærer kursisten netop dette.

Sådan skriver man den gode ansøgning

På kursus med Ricki Nielsen lærer man hvad 'den gode ansøgning' er, og hvordan denne ansøgning kan målrettes jobbet man søger.

Jobsøgningsstrategi

På kurset tages der udgangspunkt i, hvordan andre har haft succes i deres jobsøgning, hvad markedet efterspørger af en jobsøger, og hvordan jobsøgningen ser ud gennem rekruterringspersonens øjne.