Candeno Læring » Helle Alsted » Mental Sundhed v. Helle Alsted

Styrk din mentale sundhed og sænk stressniveauet

På kurset 'mental sundhed' ved Helle Alsted, vil kursisten arbejde med at styrke mental sundhed og derved sænke stressniveauet. Efter kurset vil kursisten stå tilbage med nye metoder til at kunne takle uvante situationer, der potentielt kan være en grobund for stress.

xx
Dansk
xx
Hør mere om kurset

Hvad siger Helle selv om kurset?

Vi kan snakke meget om fordelene ved kurset, men mon ikke det giver mest mening at høre det fra hestens egen mund. Vi giver derfor gulvet til Helle Alsted til en snak om hendes kursus.

Bliv skarp på dine kompetencer

Formålet med kurset

Som ledig kan det være svært at skabe ligevægt mellem mental sundhed og det at være jobsøgende - Bruger man som ledig det meste af sin tid på jobsøgningsaktiviteterne, glemmer man at prioritere mental sundhed. Dette kan i sidste ende påvirke jobsøgningen negativt. På kurset med Helle Alsted lærer kursisten hvordan jobsøgningen kan blive påvirket, hvis ikke den mentale sundhed bliver passet og plejet. Helle Alsted vil på kurset videregive sine bedste værktøjer, til at kunne opnå et stærk mentalt helbred. Efter kurset, vil kursisten opleve at have fået nye værktøjer til at håndtere tanker, følelser og uvante situaitoner.

Opsummering

Hvad står man tilbage med efter kurset?

Det er vigtigt at vide, hvad man står tilbage med, når man har deltaget på et kursus. Det har vi forsøgt at samle i illustrationen herunder.

Samlet læring
Værktøjer til at undgå ledighedsstress
Man arbejder med at forbedre søvnkvalitet og mental sundhed
Man lærer at blive mere afslappet i sin jobsøgning
Man lærer at skabe mening i en hverdag som ledig

Vil du tilmelde en bruger et af ovenstående hold, så klik på knappen og vælg derefter det hold du ønsker.

Tilmeld bruger