Candeno Læring » Helle Alsted » Ledighedsstress v. Helle Alsted

Styrk dit mentale helbred og undgå ledighedsstress

Hvordan undgår man ledighedsstress og opnår større succes i jobsøgningen? På kurset 'ledighedsstress' ved Helle Alsted, lærer kursisten, hvorfor det som ledig er vigtigt at prioritere mental sundhed. På kurset vil der, blandt andet, blive arbejdet med, hvordan man som ledig skaber en meningsfuld hverdag, og hvordan man opnår god søvnkvalitet. Det er alle værktøjer, der er brugbare, hvis man vil optimere jobsøgningen og undgå ledighedstress.

1 livesession
Dansk
2 uger
Hør mere om kurset

Hvad siger Helle selv om kurset?

Vi kan snakke meget om fordelene ved kurset, men mon ikke det giver mest mening at høre det fra hestens egen mund. Vi giver derfor gulvet til Helle Alsted til en snak om hendes kursus.

Hvad får du ud af kurset?

Formålet med kurset

Det kan være svært at skabe struktur og trivsel i en hverdag som ledig. På kurset med Helle Alsted vil det blive tydeligt for kursisten, at man som ledig skal have fokus på trivsel og mental sundhed, for at undgå ledighedsstress. Helle Alsted er uddannet cand.pæd i pædagogisk psykologi og specialiseret i stressbehandling, psykisk arbejdsmiljø og søvnvejledning. Hendes baggrund skaber det bedste grundlag for at kursisten går hjem med en masse nye værktøjer i bagagen.

Opsummering

Hvad står man tilbage med efter kurset?

Det er vigtigt at vide, hvad man står tilbage med, når man har deltaget på et kursus. Det har vi forsøgt at samle i illustrationen herunder.

Samlet læring
Værktøjer til at undgå ledighedsstress
Man arbejder med at forbedre søvnkvalitet og mental sundhed
Man lærer at blive mere afslappet i sin jobsøgning
Man lærer at skabe mening i en hverdag som ledig

Vil du tilmelde en bruger et af ovenstående hold, så klik på knappen og vælg derefter det hold du ønsker.

Tilmeld bruger