Candeno Læring » indsats

Stort udvalg af kurser fra vores samarbejdspartner indsats

Vi har indgået et samarbejde med indsats, der nu udbyder en lang række kurser gennem Candeno-platformen. Kurserne varierer i både sprog og varighed.

10+ kurser
Flere sprog
Alsidig varighed
Kurser fra indsats
Job på trods af 1

På kurset med indsats lærer deltagerne at håndtere sine smerter i hverdagen - både på og uden for en arbejdsplads.

Job på trods af 2

Job på trods af 2 er fortsættelsen af kurset Job på trods af 1 og giver kursisterne en endnu dybere indsigt i det at vende tilbage til arbejdsmarkedet på trods af fysiske og psykiske lidelser.

Jobsamtalen

På kurset bliver man styrket i at gå til jobsamtale. Der bliver både sat fokus på den forberedende del, hvordan man håndterer nervøsitet samt træning af elevatortale.

Jobsøgningsstrategi

På kurset med indsats lærer deltagerne at mestre kunsten at have en god jobsøgningsstrategi. De vil blive guidet igennem de vigtigste elementer for at lykkes med at have en god jobsøgningsstrategi.

LinkedIn

På kurset med indsats hjælper vi deltagerne tættere på deres næste job via en professionel og appellerende LinkedIn-profil. Med en optimeret LinkedIn-profil hjælper man dig selv tættere på at lande sit næste job.

Jobsøgende 50+

På dette kursus får deltagerne vejledning indenfor de områder som +50-årige ofte finder udfordrende i deres jobsøgning. De får råd og vejledning til, at alder ingen hindring er for at finde arbejde.

Motion og motivation

Med kombinationen af motion og motivation sker der noget i kroppen, der gør, at vi producerer flere stoffer, så vi er klar til at gå på arbejde og have mere overskud. Kurset "Motion og motivation" udbydes med den præmis, at der sker noget i kroppen, når man kombinerer motion og motivation.

Træning i hjemmet

Døjes der med med skavanker i dagligdagen og på vejen tilbage til arbejdsmarkedet? Træning i hjemmet fokuserer på at forebygge deltagernes smerter i bl.a. ryggen og vedligeholde deres krop, så de kan fokusere på jobsøgningen.

Kost og ernæring

På kurset lærer deltagerne blandt andet om, hvordan man får nogle gode rutiner samt nemme træningsøvelser i hverdagen, men også hvordan de kan ændre sine kostvaner - endda på en billig måde.

CV, ansøgning og samtale

I kurset fra indsats får kandidaten et forløb, hvor vedkommende kan arbejde med sit CV, ansøgning samt får gode råd til sin næste jobsamtale.

Arbejdsidentitet og brancheskift

Det er i jobsøgningsøjemed utroligt vigtigt at have overblik over sine kompetencer samt viden om, hvordan man foretager et brancheskift, og hvordan man opstiller sig til en verden, der bliver mere automatiseret og effektiviseret. Netop det lærer kursisterne på dette kursus.

Det danske arbejdsmarked (arabisk)

På kurset, der foregår på arabisk, vil kandidaten blive præsenteret for, hvordan man bedst søger arbejde, forbereder sig til en jobsamtale og hvilke krav, de danske virksomheder stiller til deres ansatte.

Joblog, jobsøgning og CV (arabisk)

På kurset, der foregår på arabisk, vil kandidaten få undervisning i at opbygge et CV fra bunden. Samtidig vil konceptet joblogging blive gennemgået, og der vil blive talt mere dybdegående om det at være jobsøgende i Danmark.