Candeno Læring » CompanYoung

CompanYoung

Det skal være nemmere og mere overskueligt for den unge at træffe det rigtige uddannelsesvalg. Derfor er vi hos Candeno meget glade for vores samarbejde med CompanYoung, der sikrer, at den unge får den sparring og rådgivning, der er essentiel, når man skal træffe et uddannelsesvalg.

Fire kurser
Dansk
Videosessioner
Kurser fra CompanYoung
Hvad er en læreplads?

På kurset 'Hvad er en læreplads' ved CompanYoung, får kursisten indsigt i alt der er værd at vide om elev- eller lærepladsen. Kurset er målrettet kursisten der er interesseret i at finde, eller søge en elev- eller læreplads.

Hvad er elevplads.dk?

På kurset 'Hvad er elevplads.dk?' giver CompanYoung kursisten indsigt i, hvordan man kan gøre brug af hjemmesiden elevplads.dk, når man skal finde eller søge en elev- eller læreplads.

Hvad er Elevplads TV?

På kurset 'Elevplads TV' ved CompanYoung, introduceres kursisten til YouTube-kanalen af samme navn. Elevplads TV er en YouTube-kanal der på underholdende vis, formidler og giver indsigt i samtlige elev- og lærepladser.

De fire hovedbrancher

På kurset 'De fire hovedbrancher' ved CompanYoung, får kursisten indsigt i hvordan EUD og EUX uddannelserne kan inddeles i fire hovedbrancher: 'Kontor, handel og forretningsservice', 'Fødevarer, jordbrug og oplevelser', 'Omsorg, sundhed og pædagogik' og 'teknologi, bryggeri og transport'.