PRODUKT

Candeno Læring

Viden direkte til brugerens stue

Med Candeno Læring får jeres brugere adgang til digitale kurser. Frem for at sidde og svede i et proppet skolelokale, kan læringen tilgås fra brugerens eget hjem.

Derudover har I muligheden for at digitalisere internt materiale og lægge det op som forløb til jeres borgere.

Få alt nyt om Læring Få et uforpligtende tilbud

15+

digitale kurser

10+

faglige eksperter

\
Vælg det område du vil læse mere om

Kurser

Digitalisering af interne forløb

Claus Klarup

På Claus Klarups kursus bliver deltageren mere bevidst om sig selv og lærer at sætte ord på egne kompetencer. Claus giver konkrete værktøjer, vejledning og hjælp til at kommunikere sine kompetencer og endnu vigtigere til at kommunikere dem til kursistens fremtidige arbejdsgiver.

SEEKNSPEAK

På kurset med SEEKNSPEAK lærer deltagerne at sætte ord på sine kompetencer samt udarbejde et VideoCV, der definerer, hvem vedkommende er som kandidat. Deltagerne lærer at skille sig ud fra mængden og giver deres fremtidige arbejdsgiver et indblik i, hvad de kan, og hvad de vil.

indsats

Vi har indgået et samarbejde med indsats, der er eksperter til at få folk i job. På vores platform finder du en lang række kurser med indsats, der er målrettet målgrupper i alle situationer

Ricki Nielsen

Vi har hos Candeno et fedt samarbejde med karrierespecialisten Ricki Nielsen, der siden 2009 har arbejdet med at hjælpe folk med at finde et job.

Helle Alsted

Helle Alsted tager fat i de bagvedliggende problemer, som kursisten har, og hjælper vedkommende med at komme videre. Der gives konkrete værktøjer og stof til eftertanke.

Læg internt materiale op som forløb

Vores funktionalitet med jeres karakter

Med Candeno Læring har I muligheden for at lægge jeres interne viden op som kurser til jeres brugere. Så støv jeres materiale af, læg det op på Candeno-platformen og tilbyd jeres brugere eksklusiv viden om jobsøgning i lokalområdet.

feedback feature
Samarbejde med lokale virksomheder

Sådan søger du arbejde i lokalområdet

Vil I give jeres brugere adgang til et univers bestående af netop jeres ekspertviden om jobsøgning i lokalområdet? Saml det hele i et eller flere kurser på Candeno, så jeres viden er let tilgængeligt for jeres brugere på platformen. Har I eksempelvis samarbejde med lokale virksomheder, kunne kurser som "Hvordan er det at arbejde hos Novo Nordisk?", "Hvilke forskellige roller er der brug for hos Novo Nordisk?" samt "Hvad foretrækker Novo at se i jobsøgningsmateriale?" give mening.

I vælger selv formatet. Skal det tage form af en video, tekst, eller vil I holde livemøder på eksempelvis Teams? Vi kan hjælpe jer med det hele, og hjælper jer rigtig gerne i gang.

feedback feature
LAD OS SAMARBEJDE

Kontakt os

Vil du høre om muligheden for at tilbyde vores kurser til jeres målgruppe, så skriv dig op til en uforpligtende samtale herunder, så tager vi fat i dig.

VIL DU HØRE MERE NU?

Live chat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne

clock icon

08:00 - 16:00 alle hverdage

livechat arrow

    person