PRODUKT

Candeno Job

En A-Z jobsøgningsløsning

Candeno har digitaliseret hele jobsøgningsprocessen med en samlet løsning, der aflaster jeres konsulenter og giver jeres borgere adgang til brugbare værktøjer.

Få alt nyt om Job Få et uforpligtende tilbud
Du kan her lære mere om, hvad henholdsvis borgere og jobkonsulenter får ud af Candeno. Herudover kan du læse, hvilke integrationer Candeno Job har.

Borgere

Jobkonsulenter

Integrationer

Skab materialet til drømmejobbet

Interaktiv CV- og ansøgningsbygger

Med CV- og ansøgningsbyggeren får borgerne nem mulighed for at lave det ansøgningsmateriale, der skal sikre dem drømmejobbet. For den IT-kyndige er der rig mulighed for at nørde i et utal af fede funktioner, mens nybegynderen lynhurtigt kan lave et CV eller en ansøgning, der fremstår professionelt.

feedback feature
Candeno understøtter dig som konsulent

Et komplet samtalestyringsværktøj

Med Candeno som et understøttende værktøj kan du som konsulent kommentere på borgernes materiale, se data på deres aktivitet på platformen og meget mere. Derfor kan platformen bruges som et samtalestyringsværktøj, hvor I kan tage fat i diverse datasæt, og tage det i brug, når I har borgeren til samtale - hvad end det er data om antal indkaldte jobsamtaler, antal skabte CV- og ansøgninger eller blot efter at have taget et kig på borgerens materiale.

feedback feature
Integration til Jobnet

Slip for dobbeltindtastning

Med Candenos integration til Jobnet er det med få klik muligt for jeres borgere at importere alt data fra deres Jobnet CV ind i Candenos CV-bygger. Dette sker ved brug af NemID.

feedback feature
Borgernes helt egen lommekonsulent 365 dage om året

Lynhurtig hjælp og sparring på materiale

Candeno fungerer som sparringspartner for borgeren. Sidder en borger med noget materiale, vedkommende ønsker et andet sæt øjne på, kan det nemt indsendes via feedbackfunktionen, hvor vi 365 dage om året giver sparring.

Samtidig kan man i live chatten, der har åbent alle hverdage fra 8.00 til 16.00, få hjælp til tekniske udfordringer, sparring på karrieremuligheder og meget mere. Vi lover et svar inden for fem minutter, hvis man skriver i live chattens åbningstid.

feedback feature
Få styr på jobsøgningen

Find drømmejobbet og strukturer jobsøgningen

I vores jobdatabase, der indeholder mere end 20.000 stillinger, kan borgerne filtrere på landsdele, brancher og søge efter nøgleord. Samtidig kan man i modulet 'Mine jobs' strukturere sin jobsøgning, få notifikationer til forestående ansøgningsfrister - og meget mere.

feedback feature
Bliv inspireret

Inspirerende vidensunivers

Inspirationsuniverset, der består af mere end artikler og videoer, guider brugerne igennem hele jobsøgningsprocessen med konkrete råd, tips og tricks. Borgerne kan finde artikler og videoer om alt fra at lave CV, ansøgning og Video CV til hvordan man bør gribe henholdsvis jobsamtale og lønforhandling an.

Som jobcenter eller a-kasse har I selv mulighed for at præge indholdet af inspirationsuniverset, og vil have muligheden for selv at tilføje inspirerende indhold.

feedback feature
Videoer, der guider

Slip for en lang onboarding

Vores akademi er jeres hjælpende hånd til at sikre en nem og overskuelig navigering rundt omkring i Candeno. Akademiet er med til at sikre, at I får mest muligt ud af platformen, mens det også gør onboardingen af nye konsulenter i jeres afdeling mere flydende.

I får guides til dashboards, rapportering, brugere og kurser, mens der også er videoguides til de værktøjer, som jeres borgere arbejder med.

feedback feature
Få live data på jeres borgere

360 graders dataoverblik

Både dashboards og rapporteringsværktøjet giver jer som konsulenter relevant data på alt fra alle Candeno-borgere i jobcentret til specifikke målgrupper samt enkelte borgere. Se, hvor meget tid jeres borgere har brugt på platformen, antal logins, antal skabte jobsamtaler, og meget mere.

feedback feature
Integration til talentprofiler

Bliv afklaret om dine talenter

På Candeno kan I give jeres borgere mulighed for at lave en talentprofil, der kan hjælpe til at give afklaring omkring sine kompetencer.

feedback feature

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere? Skriv dig op til vores nyhedsbrev omkring Candeno Job herunder.

VIL DU HØRE MERE NU?

Live chat åben alle hverdage

Tryk på chatten nede i højre hjørne

clock icon

09:00 - 17:00 alle hverdage

livechat arrow

    person