Candeno indgår samarbejde med KMD Momentum

Skrevet af: Gustav Tornby

Skrevet d.
Blog

Virker det uoverskueligt?

Virker det uoverskueligt? Hos Candeno kan du få sparring 7 dage om ugen på vores livechat. Vi hjælper dig med at lande dit næste job.

Hos Candeno A/S er vi super stolte af, at vi kan annoncere, at vi har indgået et samarbejde med KMD omkring integrationen til Momentum.

Integrationen betyder, at det bliver nemmere for de jobcentre, der har tilknyttet henholdsvis Momentum og Candeno som samarbejdspartnere.

Nu kan borgerne i de pågældende jobcentre nemlig nemt importere deres information fra Momentum, når de på Candenos platform skal udarbejde det jobsøgningsmateriale, der skal sikre dem deres drømmejob.

– For at imødekomme markedsbehovet skal vi i stigende grad indgå strategiske partnerskaber med virksomheder, der kan forbedre vores fagsystemer med nichefunktionalitet. Det er den proces, vi har taget hul på med lanceringen af de første partnerløsninger på KMD Momentum-platformen, fortæller Søren Ladefoged, der er Business Line Director i KMD.

Samtidig betyder samarbejdet, at det bliver mere simpelt for borgerne, når deres jobsøgningsmateriale er færdiglavet. Materialet kan nemlig nu overføres tilbage til Momentum. Det gør det derudover nemmere for de jobkonsulenter, der arbejder i begge systemer.

– Det giver kommunen en fordel, hvis de anvender både KMD Momentum og Candeno. Når en borger skal starte sin jobsøgning i Candeno, så i stedet for at starte fra scratch, kan borgeren tilgå den information som allerede er tilgængelig i KMD Momentum. Og i KMD Momentum, kan virksomhedskonsulenten finde al det materiale, som er tilgængelig i Candeno, fortæller CEO og Co-Founder i Candeno, Matias Bøgvad.